De O17-1 doet volop in de kop mee, dus teleurstelling voor het team als de puntjes in Haarlem blijven. Maurice schreef er over op onze Facebookpagina ‘RCH Jeugd’.

O17 1 06 10 2018
Spelen in of bij het oude Haarlem stadion is toch ook iets speciaals. Bij de ouders komen er weer vele herinneringen naar boven zoals ja ik heb hier Haarlem - AJAX of tegen Feyenoord gekeken. Maar goed vandaag stond er gewoon Haarlem Kennemerland JO17-2 tegen RCH JO17-1 op het programma. We troffen vandaag een tegensgander aan die ons zeker meer onder druk wist te zetten vergeleken met de vorige wedstrijden.

Er zijn kansen, vooral eentje van Marijn die 1 tegen 1 met de keeper kwam maar de bal ongelukkig net naast tikte. Haarlem Kennemerland zet ook druk maar met name door reddingen van Melle blijft het 0-0.

In de 2e Helft zet HK een tandje bij en wij komen steeds meer onder druk te staan. Uiteindelijk valt er dan de 1-0 en dat geeft HK de boost om ons het nog lastiger te maken. We gaan opzoek naar de gelijkmaker, maar 5 minuten voor tijd valt zomaar de 2-0. Vandaag misten we de veerkracht om terug te komen. Het is jammer van de 3 punten maar, HK was de terechte winnaar. Volgende week tegen DSS maar weer herstellen.

Maurice Keizer (ook de foto met excuses voor het vergeten van zijn camera)
O17 1 06 10 2018 stand