Helaas moesten we Sinterklaas in de regen ontvangen, maar ja, het is de tijd van het jaar en zijn verjaardag vieren we niet in de zomer.


EERST EVEN EEN BELANGRIJKE MEDEDELING!!
Woendsdag 5 december is er voor alle groepen GEEN training ivm Sinterklaas.
Sint 28 11 2018 1   Sint 28 11 2018 2
Sint 28 11 2018 3
Ondanks zijn drukke schema lukte het Sinterklaas en zijn Pieten om ook dit jaar RCH weer met een verzoek te vereren en woensdag 28 november was het zover. Zijn Pieten waren hem al vooruit gesneld en trapten een balletje mee met de training, maar toen daar de pepernoten waren snelden we met onze Racerstalenten gauw naar binnen om weer een beetje droog te blijven.


Het clubje was een beetje klein, er waren wat afzeggingen, maar ook Bitjes en Nopjes hebben we gemist. Dat gaf wel het voordeel dat de Sint veel aandacht kon schenken aan de aanwezige Racers.

De Racertjes waren wat onwennig en hoopten natuurlijk niet als ‘stout’ bestempeld te worden. Vol enthousiasme vertelden de racers hun voetbalverhalen en hun skills en scores. Ook moest er even een dribbeldemonstratie geshowd worden en zelfs trainer Herman Kamoen ontkwam er niet aan om te laten zien of hij het dribbelen nog niet verleerd was. Ooit speelde Herman in RCH 1, o.a. samen met Johan Neeskens.

Met een teamfoto en polonaise werd er afscheid genomen van Sinterklaas en natuurlijk handenvol pepernoten.


Sint 28 11 2018 4

Vervolgens mochten de teams van de O8 en O9 hun verhalen vertellen, maar ook de Sint had het nodige gehoord over de RCH talenten. Elk team kwam aan de beurt en een ieder had zijn verhaal en, voor je het weet, moet Sint weer afscheid nemen. Met een High Five en een handvol pepernoten zongen we “Dag Sinterklaasje”.

Sint heeft nu al toegezegd volgend jaar weer langs te willen komen, dus die staat genoteerd. Alle kinderen kregen opdracht een tekening te kleuren en in te leveren bij Albert Heyn. Ook mochten alle kinderen alvast hun schoenen zetten. Dat mogen ook de voetbalschoenen zijn, zeker op 5 december, want die dag is er voor alle groepen geen training.

Sint 28 11 2018 5   Sint 28 11 2018 6

Voor volgend jaar hebben we dus weer mensen nodig om het kinderfeest te organiseren. Dit jaar was dat Sandra Mittelmeijer. Gul en Catharina verzorgden de bardienst.

Daarom hierbij ook namens de Sint een oproep voor twee of drie ouders die volgend jaar een Sint comité willen vormen om te zorgen dat dit feest niet verloren gaat. Je kunt hiervoor een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de Jeugdcommissie
Harry Opheikens (ook de foto’s)

Sint 28 11 2018 7
Sint 28 11 2018 8