De ideale manier om je conditie op peil te houden tijdens de winterstop!!

RCH sportclub 3 12 2018 1De eerste 2 lessen fitness voor voetballers zitten erop. In sportcentrum Nieuw Groenendaal wordt er een uurtje hard aan de conditie gewerkt. Met verschillende vormen van cardiofitness: hardlopen, spinning,RCH sportclub 3 12 2018 3, step en los gaan op de bokszak. Daarna een krachtcircuit met verschillende kracht, balans, coördinatie en ‘core’ oefeningen (oefeningen voor het versterken van de romp). Tot slot nog een leuk eindspel om de les leuk af te sluiten met een winnaar.

Na 6 weken fitness volgen nog tennis, zaalvoetbal en kick boksen en … laat je verrassen!

Voorheen deden hier alleen selectie teams aan mee maar nu wordt het breder gedragen en is elke jeugdspeler tussen 8 en 13 jaar van harte welkom. Er is nog plek dus geef je op. De inschrijving is weer open gesteld tot 1 januari 2019. Ter info: er wordt voor kinderen tot 13 jaar geen 3e training meer aangeboden. Het enige mogelijke alternatief voor de 3e training is, om mee te doen aan de RCH sportclub.

Wil je een keer een proefles doen? Je bent a.s. vrijdag 21 december van harte welkom. De les wordt gegeven bij Nieuw Groenendaal en is van 17:45 tot 18:45 uur

Mocht je nog meer informatie willen dan kun je contact opnemen met Alfred Visscher (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Onno Mantel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via app 06-21206700.

RCH sportclub 3 12 2018 2
Kijk ook voor meer info door op deze link te klikkenRCH sportclub 3 12 2018 4

Sportieve groet, Onno Mantel
Coördinator RCH onderbouw