Vierde klasse D - Spaarnwoude is gewoon niet te stuiten. RCH-OSC uitgesteld

RCH-OSC  Uitgesteld
RCH stond op tijd op nèr veld voor de warming-up, maar een tegenstan­der was in geen velden of wegen te zien. Het duel was gepland voor 14.00 uur maar om 14.15 uur waren er slechts zes spelers aanwezig van OSC.
Scheidsrechter Schans wachtte een halfuur maar vertrouwde er niet op dat de juiste spelers op hetveld ston­den. "Toen de arbiter de spelerspas­sen controleerde, klopte er helemaal niets van. Dus terecht dat dit duel werd uitgesteld", vertelde RCH-trainer Stephan Spruijt, die blij was met 'de kordaat optredende Schans. "Ik ben blij dat er eindelijk iets aan wordt gedaan. Alleen balen dat we dit duel weer moeten gaan inhalen."

Zon1 27 01 2019 1Zon1 27 01 2019 2

Spaarnwoude-Atletico Club Amsterdam
Spaarnwoude won in een zeer doelpuntrijk duel met 6-3 van AtIetico Club Amsterdam. Het gaf dus geen krimp in de titelstrijd, die steeds minder een strijd lijkt te worden. Spaarnwoude kwam nooit in de problemen op het kunstgras. Zes verschillende spelers maakten een doelpunt. Mark Visser, Jorri van der Aar (penalty), Tim Visser, Joey Hoogeboom, Clint van der Deijl en Jesse van Riessen zorgden voor de ruime zege.

Germaan/De Eland-DSS
DSS rechtte de rug bij Germaan/De Eland. De Haarlemmers wonnen met 0-2. "Bij vlagen zag ik mijn oude ploeg voetballen. We zetten goed druk en leverden strijd", aldus DSS­trainer Illiass Akchich. Na een ruststand van 0-0 brak een eigen doelpunt de ban en Rick van der Vuurst bracht de zege in veilige haven.

Geel Wit ’20-NFC
Geel Wit '20 moet het van hard werken hebben, maar tegen NFC gaven de Haarlemmers niet thuis en wonnen de Amstelveners afgetekend met 1-4. Afgezien van het eerste kwartier kwam Geel Wit maar niet in de wedstrijd. De ploeg van trainer Radjin de Haan keek bij de rust tegen een 0-2 achterstand aan. Alleen Darryl Copp kon bij 0-3 wat terugdoen. "Dan verwacht je een reactie, maar die kwam er vandaag helaas niet", blikte assistent-trainer Jeevan de Haan terug.

VVA/Spartaan-Onze Gezellen
Het duel tussen VVA/Spartaan en Onze Gezellen werd negen minuten voor tijd bij een 1-1 stand gestaakt. Een Amsterdamse speler brak zijn been. Joey Steeman maakte de 1-0 van VVA/Spartaan in de tweede helft ongedaan. De Amsterdammers speelden al met tien man omdat de doelman rood had gekregen nadat hij de doorgebroken Koen Toussain de weg belette.

Terrasvogels-Eendracht ‘82
Eendracht '82 tegen Terrasvogels werd afgelast.
Zon1 27 01 2019 uitslagen

Bron: Haarlems Dagblad 28-01-2019
Door: Bart Slegers
Foto: Harry Opheikens
U kunt ons ook volgen op Facebookpagina 'RCH Voetbal Heemstede'

Zon1 27 01 2019 stand