Afgelopen 2 tot 3 weken hebben we verschillende wedstrijden gespeeld die een goede en minder goede verloop/uitslag kenden. Hieronder volgt een korte samenvatting van 3 wedstrijden.

2 maart 2019 speelden we een wedstrijd tegen Diemen sv 13-1 (0:2)
Het team bestond uit de volgende spelers: Faas op het doel, Farai, Kayen, Luciano, Stef, Hugo, Yassine, Daniel, Ismael, Houssam en Achraf. Geen reserves want door ziekte of blessures ontbraken Ruben, Hamza, Abdessamie.

De wedstrijd begon zeer slecht voor RCH want binnen enkele minuten hadden we 2 spelers die ziek of geblesseerd waren. Farai kon gelukkig doorspelen maar Achraf viel af met een enkelblessure.
Mede hierdoor waren we niet scherp en zeer kwetsbaar. Goede en snelle vleugelaanvallers van Diemen wisten hier van te profiteren en maakten 2 goed uitgespeelde doelpunten.
RCH herstelde zich na een kwartier en nam het initiatief over. Ondanks dat we met 10 man speelden waren we, zeker in de tweede helft, heer en meester op het veld. Diemen kreeg maar 1 mogelijkheid in de tweede helft maar Faas kwam uitstekend zijn goal uit en voorkwam daarmee een derde doelpunt. RCH had zeker vier of vijf goede mogelijkheden, maar we waren slordig en er ontbrak ons ook een beetje geluk. Er moet gezegd worden dat er ook een uitstekende keeper in het doel bij Diemen stond, waardoor we met 0-2 verloren.
O13 1 maart 2019 1

9 maart 2019 speelden we een wedstrijd tegen BFC 13-2 (2:1)
Het team bestond uit de volgende spelers: Faas op het doel, Farai, Kayen, Luciano, Stef, Hugo, Yassine, Daniel, Ismael, Houssam en Ruben. Reserves Hamza, Anwar.

De wedstrijd begon redelijk maar het was vanaf de eerste minuut een van de mindere wedstrijden die we hebben gespeeld. Ruben was een paar keer sneller dan zijn tegenstander maar zijn voorzetten werden niet afgerond. Onze verdediging stond redelijk, maar het lukte ons niet om het stugge BFC uit elkaar te spelen. Na 20 minuten viel Daniel uit vanwege een blessure en zakte Luciano in om zijn plek in de verdediging over te nemen. Kort daarna raakte Stef geblesseerd en moest hij aan de kant. Gelukkig waren Anwar en Hamza er zodat we in iedere geval met 11 spelers verder konden. We kregen genoeg kansen, maar we waren wederom slordig in de afronding. Uiteindelijk brak Ismael de ban met een mooi doelpunt en gingen we met 1-0 rusten.
Na de thee hoopten we een beter spel te zien maar tevergeefs. De wedstrijd werd steeds harder en de scheidsrechter had het steeds drukker. Ismael was ook verantwoordelijk voor ons tweede doelpunt maar kort daarna foutje achterin en BFC verkleinde onze voorsprong (2-1).
In de slotfase kwamen we nog goed weg maar we wonnen uiteindelijk verdiend.
O13 1 maart 2019 2

12 maart 2019 speelden we een wedstrijd uit tegen Fortius 13-2 (1:1)
Het team bestond uit de volgende spelers: Faas op het doel, Farai, Kayen, Luciano, Stef, Hugo, Yassine, Anwar Ismael, Houssam en Ruben. Reserves Hamza, Abdessamie en Sjim.

Harde wind, regen en kou maakte het de spelers lastig, maar de toeschouwers zagen een spannende wedstrijd die geen winnaar kende.
Kort samengevat was RCH een betere ploeg in de eerste helft en had het zeker 3 doelpunten kunnen maken door de onzekere achterhoede bij Fortius. Echter we scoorden er maar 1 (wederom Ismael). Kort daarna iets te zachte terugspeelbal en een aanvaller, die uiterst alert reageerde en we gingen rusten met 1-1.
Ie tweede helft een betere Fortius en een uitstekende Faas, die RCH overeind hield. Hij was echt ongelofelijk goed en speelde een van zijn beste wedstrijden voor RCH. Faas was niet alleen sterk op de doellijn maar juist ook uitkomend en liet zelfs reddingen zien binnen de 16 meter in een 1 tegen 1 situatie met een terecht applaus van de aanwezige toeschouwers tot gevolg.
RCH probeerde nog in de laatste minuten een winst te forceren, maar dat zat er helaas niet in en bleef het bij 1-1.
Ermin (ook de foto’s)

O13 1 maart 2019 3