Onze dame en heren van de O11-1 nemen het vandaag, onder leiding van Omar, op tegen Pancratius O11-2 uit Badhoevedorp.

O11 1 16 03 2019 1

Het weer is nat en koud en door de harde wind is het passen een hele uitdaging. Maar RCH, met in de eerste helft de wind tegen, trekt zich daar natuurlijk niks van aan en hebben al vaker laten zien, dat, hoe slechter het weer is, hoe beter ze spelen!

Tygo laat dat meteen zien met zijn schitterende openingstreffer! 1-0. Na mooi overspelen weet Stef de bal goed voor Yoas neer te leggen, die vervolgens vastberaden de 2-0 maakt!

Dan komt Luna oog in oog met de keeper, waarna ze de bal á la Romario de Souza langs de keeper in de hoek schiet. Lekker hoor 3-0.
De verdediging is waterdicht. Stef mid mid en Karel met Yaessin in de achterhoede, staan als een rots voor keeper Toon, maar áls er op doel geschoten wordt, heeft ie ze allemaal!

Onze topper Soufiane kon natuurlijk niet achterblijven en, door wederom mooi samen te werken, schiet hij de assist van Yoas feilloos in. 4-0 and still going strong!

Yoas maakt er vlak voor de rust met een keihard schot nog even 5-0 van!
O11 1 16 03 2019 2
Dan de 2e helft, windje mee nu..Yoas heeft er nog steeds zin in en nadat zijn teamgenoten een paar keer missen, weet hij de bal wel goed te raken en hoppa, 6-0!

De wind wordt steeds sterker en we worden een beetje moe. De sfeer wordt wat grimmiger bij de tegenpartij, die, in tegenstelling tot ons, wel twee wisselspelers heeft, dus geven we even een doelpunt weg.
Yoas is weer eens niet te houden en scoort zijn 4e doelpunt vandaag!

Een mooi opgezette 1-2 tussen Yoas en Luna resulteerde in een mooie eindstand, als Luna de 8-1 maakt!

Misschien niet de spannendste wedstrijd, maar wel heerlijk om naar te kijken.
Yolanda Bonoo (ook de foto’s),
O11 1 16 03 2019 stand