De organisatie was even bang dat deze dag in het water zou vallen, wat een donkere wolken, maar we hebben het droog gehouden.

OpenDag 08 05 2019 1

Zo konden tussen de 30 en 40 kinderen genieten van een 1,5 uur voetbalplezier met allerlei voetbal gerelateerde speeltjes: partijtje, 1 tegen 1, 4 tegen 4 en kegelvoetbal. Met dank aan trainers Alfred, Jaap en Herman + de grote hulp van een aantal CIOS studenten ging het er lekker fanatiek aan toe.

De nodige skills zagen we voorbij komen, technisch voetbal en ook inzicht en dat is mooi om te zien dat het op deze jonge leeftijd er al in zit. Na afloop leer wat drinken en een ijsje + een mooie sleutelhanger.

De dag is bedoeld om de voetbalsfeer bij RCH te (laten) proeven, maar natuurlijk ook om weer nieuwe leden te verwerven. We zijn dan ook zeer verheugd een hoop nieuwe inschrijvingen voor komend seizoen te verwelkomen. RCH zit in de groei.
OpenDag 08 05 2019 2

Nieuwe trainers

Ook kunnen we wel melden, dat er eerder deze maand ongeveer 15 nieuwe jeugdleden zich hebben aangemeld, maar ook dat we voor volgend seizoen voor elke leeftijdsgroep een gediplomeerde trainer hebben staan; daarnaast kunnen we ook voor volgend seizoen weer assistentie verwachten van CIOS-studenten, die o.a. voetbal in hun pakket hebben.

Seizoen 2019-2020 kan beginnen.

Harry (ook de foto’s)
Voor meer foto’s zie onze FB-pagina RCH Jeugd
OpenDag 08 05 2019 3