We hoefden niet te vroeg en en het is lekker zonnig, als we bij DIOS in Nieuw Vennep aankomen.

O11 1 18 05 2019 1

Onze O11-1 neemt het vandaag op tegen hun O11-2 en Luna maakt meteen het eerste doelpunt met een assist van Soufiane! 0-1. Snel daarna komt Soufiane met een prachtig doelpunt, echter de scheids zag het niet goed en keurt ‘m af. Sportief als ze zijn, wordt er niet geklaagd en denkt Soufiane, dan maak ik wel een betere en zo staat het binnen 5 minuten 0-2.

Dan ineens met z’n allen in het doel en iedereen probeert de bal erin te schoppen, maar het lukt uiteindelijk door Yoas en dan is het alweer 0-3. Soufiane scoort dan met een lange bal de 4-0 en ook Tygo laat weer even zien, wat hij in huis heeft en maakt er vervolgens 0-5 van.

Hun tactiek, de keeper schopt de bal zo ver mogelijk naar de overkant en dan proberen te scoren, krijgt totaal geen voet aan de grond. De verdediging met Yaessin en Karel staat als een muur voor Toon, die wederom als Onana staat te keepen!

O11 1 18 05 2019 2

Dan nog een poging van Mudiwa, die hard op het doel schiet vanuit een moeilijke hoek. De tegenstander probeert de bal eruit te schoppen, maar maakt een eigen doelpunt 0-6 en dan is het even rust.

Deze rust heeft DIOS kennelijk goed gedaan, want ze openen de 2e helft met hun eerste doelpunt 1-6. Dat laten Soufiane en Luna niet zomaar over hun kant gaan en Luna maakt er, met wederom weer een prachtige voorzet van Souf, 1-7 van. Even later nog een pareltje van Luna en het staat alweer 1-8!

Met schitterend goochel- en voetenwerk scoort Soufiane de 1-9. Het mag echt gezegd worden, Soufiane speelt een schitterende wedstrijd hier! Ook Mudiwa maakt nog even een lekkere goal en dat is maar goed ook, want DIOS weet toch nog één keer terug te slaan, maar de strijd is al beslist...2-10.

Dan maakt Soufiane nog een laatste doelpunt en staat het 2-11 voor onze kanjers, die wederom prachtig opbouwend en technisch mooi voetbal laten zien, wat ons op veel complimentjes van de tegenpartij trakteerde. Kortom, trots en voldaan naar huis! 

Yolanda Bonoo (ook de foto's
O11 1 18 05 2019 3

O11 1 18 05 2019 4