Het was een heerlijke voetbalzondag en wat is leuker dan te kijken naar de voetbalsterren van de toekomst.

SH toernooi 19 05 2019 2

Herman had het prima voor elkaar met 9 teams om een leuk racerstoernooi te houden. Lisse was ruim vertegenwoordigd. RCH had 1 team tot zijn beschikking met een aantal nieuwe leden in de gelederen. Verder was er een team van DSOV, Overbos en twee van Hillegom.

Leuk dat er ook meiden meedoen en soms nog fanatieker dan sommige mannen. Strijdbare koppies en gaan voor die bal. Verrassend is het altijd wel om te zien dat er bij sommige kinderen op deze leeftijd al heel goed het voetbal in zit. Niet alleen voetbaltechnisch met goede schoten, maar ook het inzicht hebben hoe het spelletje gespeeld wordt.

Na de poulewedstrijden opnieuw poultjes om de diverse plekken als eindresultaat, maar uiteindelijk gaat het daar niet om. Een toernooi is weer een leermoment voor de jonge talenten en als daar dan een beker en een vaantje aan verbonden is is leuk voor later in de plakboeken.
SH toernooi 19 05 2019 1

Het toernooi verliep heel soepel en gezellig en aan het eind was er dan de prijsuitreiking door Han Hazevoet, de zoon van onze oud-voorzitter, waarnaar het toernooi vernoemd is.

Herman, dank voor de organisatie met ook dank aan de leiders van de bezoekers, die hun steentje bijdroegen aan het toptoernooi. Bas en Harry legden alles digitaal vast, waarvan een deel zichtbaar is op de Facebookpagina ‘RCH-jeugd’.

Hieronder nog even alle uitslagen en standen op een rij en hopelijk weer een herhaling volgend jaar.

Harry

SH toernooi 19 05 2019 3

SH toernooi 19 05 2019 4

SH toernooi 19 05 2019 5

SH toernooi 19 05 2019 6