Woensdagavond 22 mei nam onze O11-1 het op tegen Overbos 11-2.

O11 1 22 05 2019 1
RCH opent direct met twee mooie pogingen, die er net niet ingaan, maar de toon is wel gezet! Een heerlijke pass van Luna naar Mudiwa, die zorgt voor het eerste doelpunt! 1-0. Rafik, onze nieuwste aanwinst, laat meteen zijn kwaliteiten zien en passt een prachtige bal naar Luna, die de 2-0 scoort. RCH komt met de ene na de andere aanval, maar ze gaan er niet in. Tygo wordt gewisseld door Santiago, die ons vanavond komt helpen, omdat ons schietkanon Yoas ziek is.

Dan een schitterende combinatie van Soufiane, die passt naar Luna, Luna terug naar Soufiane en hoppa…..met een hakje nog wel! 3-0.

Vandaag krijgen we ook versterking van Sofian Bourgulba, die in alle rust voor het doel, de bal met een panna even naar Luna passt en ze maakt de 4-0. Niet lang daarna maakt Luna ook het 5e doelpunt!

Na een mooie voorzet van Tygo naar Sofian maakt deze de 6-0! Maar dan ineens ontstaat er even ruimte voor de Hoofdorpers en maken ze het 1e tegendoelpunt, 6-1. RCH laat zich niet van slag brengen. Sofian geeft echt alles vanavond en scoort gewoon de 7-1.
O11 1 22 05 2019 2

Het gaat maar door, een waar doelpuntenfestijn. Tygo gaf de assist en Mudiwa schiet de bal er glorieus in voor de 8-1! Onze eigen Soufiane maakt er snel 9-1 van. Overbos kwam er niet aan te pas. Mudiwa weet de 10-1 in het net te knallen. We kunnen de punten goed gebruiken! Met het oog op de beslissingswedstrijd tegen Zandvoort. Zandvoort zelf moet nog wel zaterdag 25 mei eerst tegen DSOV en dinsdag 28 mei de topper. Het aanvallende spel van RCH geeft hier en daar wel wat ruimte, waardoor Overbos tegen kan scoren, 10-2.

Luna geeft dan nog een mooie voorzet aan Mudiwa en die maakt het 11e doelpunt van de avond! Wat er dan gebeurt, snappen we nog steeds niet, maar heeft wel een beetje te maken met onze teamspirit, want er ontstaat behoorlijke onrust na het laatste tegendoelpunt en dan geven ze het toch een beetje weg. Overbos scoort ineens nog twee keer, wat een onnodige eindstand van 11-4 geeft. Overbos door het dolle, maar onze kinderen toch beetje sipjes de kleedkamer in...hopelijk zijn we dinsdag 28 mei om 18:30 uur compleet en op volle krachten tegen Zandvoort O11-1!

Kom ze vooral aanmoedigen!
Yolanda Bonoo (ook de foto’s)
O11 1 22 05 2019 3