‘Vierde klasse D - RCH pas na rust langs laagvlieger

Zon1 24 11 2019 1

RCH maakte geen fout tegen nummer laatst Knollendam. De Heemstedenaren blijven in het spoor van koploper WSV ’30 na de 2-0 zege.

,,De score is wat aan de magere kant”, vertelde RCH-trainer Mehmet Simsek na de zege. ,,We verzuimen meer treffers te maken.” Doelman Jari van Drunen moest slechts één keer handelend optreden, maar het duurde wel lang voordat RCH op voorsprong kwam. Uit een voorzet van Rachida Harrou scoorde Under Ceylan de 1-0. Tien minuten later schoot Urwin IJssel de tweede goal binnen voor de Heemstedenaren na aangeven van Nigel Hoep.

Bron: Haarlems Dagblad 25-11-2019
Door: Bart Slegers
Foto’s: Harry Opheikens (ook op de Facebookpagina RCH Voetbal Heemstede’

Zon1 24 11 2019 3
Zon1 24 11 2019 uitslagen DSS-Heemstede
DSS heeft de opmars van de laatste drie weken voortgezet in eigen huis tegen Heemstede. De ploeg van trainer Illiass Akchich won simpel met 2-0 en kwam eigenlijk nooit in de problemen. ,,Je weet dat je thuis moet winnen van een ploeg die lager staat en wij hebben echt geen verworven rechten om tegenstanders te onderschatten”, aldus Akchich. ,,We hebben heel taakbewust gespeeld en geen fouten gemaakt. Prima zege dus.” Wesley Tan scoorde de 1-0 en een eigen treffer van een Heemstedenaar bepaalde de eindstand.

Geel Wit-WSV ‘30
Geel Wit ’20 wacht sinds 29 september op de derde overwinning van het seizoen en ook afgelopen zondag kwam die niet. Dat was geen verrassing, want het trad aan tegen de koploper. WSV ’30 won met 0-4 in Haarlem.

,,Voetballend was deze ploeg gewoon beter. We houden het bij de rust op 0-1 en dan hoop je nog iets teweeg te kunnen brengen”, blikte assistent-trainer Jeevan de Haan terug. ,,Na de 0-2 was het echt gedaan. We zitten ook niet in een fase dat we dit recht kunnen trekken.”

Onze Gezellen-RCZ
Ook Onze Gezellen rijgt de nederlagen aaneen. Op het eigen sportpark vertrok RCZ met een 0-3 zege en dat was het vierde verlies op rij voor OG na een sterke start van het seizoen. Die nederlaag kwam wel laat tot stand. RCZ kwam snel op voorsprong. Milco Poppe leek de 1-1 te maken vlak voor tijd maar miste waarna RCZ nog twee keer scoorde.

Zaandijk-BSM
Voor BSM was het eveneens een ’verloren’ zondag. Bij Zaandijk verloren de Bennebroekers met 2-0. Door personele problemen werd de spoeling dunner binnen de selectie van BSM dunner en daar profiteerde Zaandijk van. BSM schoot nog wel op de lat, maar trainer Lennart Loorbach zag dat de thuisploeg de drie punten had verdiend.

Zon1 24 11 2019 2

Virgel werd verkozen tot Man of the Match

Zon1 24 11 2019 4

Zon1 24 11 2019 stand