Na een pittige start bij de bekerwedstrijden is O11-2, waarin iedereen weer aan elkaar moest wennen met nieuwe jongens in het team en zoekend naar de juiste posities, op het juiste niveau ingedeeld in de competitiepoule.

O11 2 uitslag
Bij iedere wedstrijd zag je de jongens meer naar elkaar toe groeien en als team gaan werken en functioneren. Onder de bezielende begeleiding van Maarten en Youri kwamen de jongens op hun juiste posities te staan en heeft het team alle wedstrijden tot aan de winterstop gewonnen. Een hoogtepunt was de kraker tegen VEW. Onder erbarmelijke omstandigheden, stormachtige wind en striemende regen werd de derby met 1-2 gewonnen. Dat we daar respect hebben afgedwongen blijkt wel uit het feit dat het team met deze wedstrijd in de krant is komen te staan.


Ook de 3-6 gewonnen wedstrijd in de vrieskou tegen het sterke meisjesteam van HBC was er een om in te lijsten.
De laatste wedstrijd van de eerste periode tegen Hillegom is zelfs met 12-0 gewonnen.
Wellicht dat onze jongens na de winterstop in een andere poule worden ingedeeld met sterkere tegenstanders, maar wij kunnen vol trots terugkijken op een eerste competitiehelft waarin we met hard werken verdiend winterkampioen zijn geworden!
Marco van den Broeck

O11 2 stand

O11 2 14 12 2019