Een raar seizoen krijgt een mooie wending, maar ook weer niet helemaal. In maart is het voetbal gestopt, maar uiteindelijk krijgt RCH te horen toch naar de 3de klasse te mogen. Dat was de grote wens van iedereen aan het begin van het seizoen 2019-2020. Het vertrek van een aantal mensen is dan weer een wat mindere kant van de mooi wending.

Selectie 1

Mede door het krijgen van meer vrijheid binnen de Coronacrisis kon trainer Mehmed nog even flink met de jongens aan de gang en daaraan deden ook de nieuwe selectiespelers mee

Vrijdag 27 juni konden we kennismaken met de nieuwe spelers, maar ook afscheid nemen van een paar basiskrachten. Jermaine en Rob waren er niet, maar Jermaine gaat bij Geel Wit spelen en Rob Niedekker stopt helemaal. Rob zat al vanaf zijn jeugd bij RCH en heeft een klein overstapje naar HFC gehad.

Nog twee jongens uit de jeugd zijn Nigel en Josh. Ook van hen nemen we helaas afscheid. Nigel gaat bij Alliance spelen, waar we elkaar bij de competitie weer tegenkomen. Jos stopt helemaal vanwege studie in Rotterdam, waardoor hij niet meer fulltime kan trainen.

Selectie 1 Nigel 2020  Selectie 1 Nigel 06 2012  Nigel spring hoog in 2012 tijdens een toernooi.

Selectie 1 Josh 2020  Josh 2009  Josh rechts in 2009

We wensen de vertrekkende mannen veel succes, maar hopen ze nog wel in de toekomst bij RCH te mogen verwelkomen.

Met pijn in het hart nemen we ook afscheid van Wouter en Yvonne Brands. Wouter als elftalleider, maar ook als bestuurslid (sinds 2019). Wouter heeft een zee aan ervaring bij RCH en kennen hem vooral als elftaleider bij verschillende selectieteams en heeft altijd een motiverende rol gehad binnen RCH en bij zijn elftallen/spelers. De afgelopen twee jaar bij Zondag 1 waren zeer pittig. Daarnaast wil hij graag Nigel blijven volgen, maar we zullen hem zeker nog zien.
Selectie 1 Wouter Selectie 1 Yvonne  Selectie 1 WouterYvonne

Yvonne is ook een kind van RCH (sorry Yvonne, voor deze aparte omschrijving), maar je loopt dan ook heel erg lang mee, mede door toedoen van vader en moeder. Zelf lang bij damesvoetbal gespeeld en nog maar pas geleden een mooie reünie georganiseerd met de dames van weleer. Je was altijd aanwezig bij de voetballende verrichtingen van zoon en dochter en hielp veel mee als leider bij de Jeugdweekeinden. Afgelopen seizoen was je het aanspreekpunt van bezoekende verenigingen op zondag in je eigen ontworpen bestuurskamer. RCH zal zowel jou als Wouter enorm gaan missen, niet alleen als vrijwilliger, maar ook als persoonlijkheden binnen de club. Voorzitter Kees sprak dan ook zijn grote waardering uit.

Nieuwe spelers:

Trainer Mehmed gaf aan alle toehorenden nog eens aan dat de derde klasse een ander voetbal zal geven. Zijn ambitie is hoog met de wens om minimaal een periodetitel te gaan winnen. Handhaving echter zal ook een heel mooi streven zijn. Mehmed is echter een winnaar en zal er met zijn groep keihard aan werken de doelstellingen te gaan halen. Hij krijgt daarbij assistentie van Marcel van Dijk en Sven van Kruiselbergen. Ook Sven is nieuw bij RCH en was hoofdcoach bij DSK. Bij RCH gaat hij het tweede elftal trainen/begeleiden in nauwe samenwerking met Mehmed.

Selectie 1a  Selectie 1b  Selectie 1c

Selectie 1d  Selectie 1e  

Veel basiskrachten van vorig seizoen zijn gebleven en deze vrijdagavond werden daar een aantal spelers aan toegevoegd.

1. Marco Trox
2. Mohammed Harrou
3. Mourad Haschimi
4. Wesley Wijnands
5. Mourad Slimani
6. Achraf Hakimi

Namens RCH veel succes in het seizoens 2020-2021

In voorbereiding van het nieuwe seizoen is de eerste training al op 31 juli. Uiteraard zijn er oefenwedstrijden gepland, maar RCH doet ook mee in de Beker en met de Midwest Cup.
Midwestcup: eerste wedstrijd - Alliance '22 - RCH 14.30 uur

Selectie 1 Programma cup

Competitie derde klasse
Selectie 1 competitie

Haarlems Dagblad 16 juni 2020 (foto's Harry Opheikens)

Haarlems Dagblad 16 06 2020

Selectie 1 Kees sponsor