VRIENDEN VAN RCH

De vrienden van RCH bestaan uit een aantal personen en bedrijven die met elkaar gemeen hebben het prestatieniveau van de standaard teams van RCH te willen bevorderen. Dat dit niet vanzelf gaat spreekt voor zich. Iedere deelnemer verbind zich aan de Vrienden van RCH door middel van een jaarlijkse bijdrage van € 1.000,-. De gelden worden deels aangewend om het prestatie niveau van met name de zondag selectie te verbeteren en een klimaat te scheppen waarin gekomen kan worden tot prestatieverbetering. Dit betekent onder andere investeren in: medische verzorging, kleding, materiaal en trainingskampen vóór het seizoen en in de winterstop. Maar ook de vrienden worden niet vergeten.

  • Online exposure: U krijgt actieve vermeldingen op de Social Media van RCH, zoals daar zijn: Facebook, Twitter en Linkedin.
    U kunt desgewenst zelf materiaal aanleveren wat wij voor u zullen plaatsen op onze media.

  • Narrowcasting op onze plasma schermen in het clubhuis

  • Deelname aan sponsoractiviteiten

  • Graag nodigen wij u uit tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. Wij zorgen voor een prettige ontvangst en bieden u, desgewenst in de bestuurskamer, een aantal gratis consumpties aan

  • Balsponsor. Vanuit het ‘vriend’ zijn stellen wij u in de gelegenheid bal sponsor te zijn tijdens één van onze thuiswedstrijden. Wij schaffen de bal aan en uw naam wordt tijdens de wedstrijd een aantal keren omgeroepen.

  • Spaans trainingskamp. Het is de gewoonte tijdens de winterstop een trainingskamp te organiseren in Spanje. De selectie en begeleiding beleggen, deels op eigen kosten, een trainingsstage van 3 a 4 dagen. U bent van harte uitgenodigd deze trip mee te maken. Wij zullen uw reiskosten voor u voldoen.

Bent u sponsor of wilt u sponsor worden en heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact op met de Sponsorcommissie

(©) Niets van deze website of sponsoring tekst mag worden overgenomen of gekopiëerd zonder uitdrukkelijke toestemming van RCH.