Sportfever naschoolse opvang

Samenwerkingsverband tussen RCH en Sportfever

RCH biedt vooral de ruimte voor de naschoolse opvang puur en alleen gericht op sport en spel in de buitenlucht. Hoe lekker is dat! Sportfever is een sportieve naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar met energie voor 10 en er kunnen nog kinderen aangemeld worden, met name in de leeftijd 4 tm 13 jaar.

Buiten het feit dat ons clubhuis uitermate geschikt is voor binnen opvang heeft het Sportpark Groenendaal alle faciliteiten waar gesport kan worden. Op het sportpark is een trimparcours aanwezig. Het parcours is van start tot finish 990 meter lang. Op de Sportfever BSO kom je spelenderwijs in aanraking met heel veel verschillende sporten. Leer de basistechnieken van voetbal, hockey, surfen, dansen, honkbal, tennis, rugby, paardrijden en nog veel meer sporten!

Bewegen geeft de kinderen energie en plezier!

Van nature vinden kinderen het heerlijk om te bewegen. Bij Sportfever staat die behoefte centraal. Stilzitten moeten ze leren, bewegen niet. Bewegen is uitermate goed voor de gezondheid en de totale ontwikkeling van kinderen. Het beleid van Sportfever is erop gericht kinderen te ontwikkelen in sport en spel om zowel fysiek als mentaal.

De meest sportieve BSO van Haarlem en omstreken!

Voor meer informatie www.sportfever.nl