Club van 100

Racing Club Van 100

De club van 100 bestaat uit een aantal personen en bedrijven die met elkaar gemeen hebben de jeugdopleiding van R.C.H. te willen verbeteren, uit te breiden en het algemene niveau omhoog te brengen.

R.C.H. heeft een bloeiende jeugdafdeling die jaarlijks in ledenaantal toeneemt. In alle categorieën (van Racertjes JO8 tot en met JO23) hebben wij meerdere teams op een acceptabel niveau actief. Doorstromen van jeugd naar de standaard elftallen op zondag en zaterdag is daarbij een van de doelen.

Iedere deelnemer verbindt zich aan de Club van 100 door middel van een jaarlijkse bijdrage van € 100,-. De gelden worden aangewend om de boven genoemde doelen te bereiken. Dit betekent onder andere investeren in: Jeugdtrainers, medische verzorging, kleding, materiaal en overige faciliteiten. Maar ook de leden van de Club van 100 worden niet vergeten.

  • Online exposure: U krijgt actieve vermeldingen op de Social Media van R.C.H., zoals daar zijn: Facebook, Twitter en LinkedIn.
    U kunt desgewenst zelf materiaal aanleveren wat wij voor u zullen plaatsen op onze media.
  • Narrowcasting op onze plasma schermen in het clubhuis
  • Deelname aan sponsoractiviteiten
  • Prominent in het clubhuis: Op een prominente plek in ons clubhuis, is een bord aangebracht waar u als deelnemer op vermeld wordt.
    U geeft zelf aan onder welke noemer de vermelding dient plaats te vinden.

Bent u sponsor of wilt u sponsor worden en heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact op met de Sponsorcommissie

RCH CLUB VAN

1