Pappavoetbal op de vrijdagavond

Elke vrijdagavond ‘Pappavoetbal’

Veel ouders staan tijdens de wedstrijden van hun kinderen langs de lijnen te kijken naar de voetbalkwaliteiten van hun “kroost”. Wat zou het mooi zijn om zelf de mogelijkheid te krijgen je eigen voetbalkwaliteiten op de grasmat neer te leggen!

Dat kan dus. Al sinds vorig seizoen is die mogelijkheid er op elke vrijdagavond vanaf zeven uur/half acht. Met veel enthousiasme zijn er gemiddeld 10 tot 14 man aan het voetballen. Zelfs in de koude wintermaanden is de opkomst geweldig. Afhankelijk van het beginsignaal kan er minimaal 1 uur gevoetbald worden.

Gezien echter de hoeveelheid jeugd die we hebben kunnen we ons niet voorstellen dat er niet meer vaders en/of moeders lekker een keer hun voetbalskills willen laten zien. Wees gerust. Er is geen fanatisme en er is geen “moeten winnen”. Gewoon ontspannen voor de lol tegen die bal aantrappen.

“Ik kan niet voetballen!”. Joh, daar gaat het helemaal niet om. Ja, er zijn ook vaders, die voetbal hebben gespeeld, maar wees gerust, ook bij hen tellen de jaren…..

In de wintermaanden zijn de kosten € 2,00 per keer, want in deze maanden gebruiken we niet alleen het materiaal, maar branden ook de veldlampen.

Na het voetballen is er eventueel nog de mogelijkheid gebruik te maken van de kantine.

Kom een keertje langs en wellicht slaat het pappavoetbal virus over en kom je elke week. En… moeders, die willen voetballen zijn ook welkom en dan noemen we het gewoon ‘oudervoetbal’.

  • Wanneer: Iedere vrijdagavond vanaf 19:00
  • Waar: We verzamelen bij de R.C.H. kantine

Mocht je interesse hebben of wil je meer weten dan kun je mailen naar Harry Opheikens – hopheikens@outlook.com