Feestlocatie verhuur en zaalverhuur voor uw feestje, party, receptie, trouwlocatie, vergadering, voetbalfeest, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement, verjaardagspartijtje, examenfeest, hockeyfeest of ieder ander feest in de mooiste kantine van Nederland, Het RCH 'Restaurant'. Geschikt voor iedere gelegenheid, privé feestje of zakelijke meeting, compleet of gedeeltelijk door RCH verzorgd, vrijwel alles is mogelijk!

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

feestlocatie en zaalverhuur heemstede en haarlem

De in fraai oud Engelse stijl gebouwde kantine van RCH is één van de mooiste en sfeervolste gebouwen in Heemstede en staat op ook Heemsteedse Momumentenlijst! Uitermate geschitkt voor elk verjaardagsfeestje of andere party!
RCH kantineverhuur in Heemstede is ook geschikt als Feestlocatie Haarlem, Feestlocatie Bennebroek, Feestlocatie Hillegom, Feestlocatie Hoofddorp en Feestlocatie Cruquius en omgeving.

Feestlocatie RCH Heemstede
 
feestlocatie haarlem heemstede RCH

Feestlocatie RCH Heemstede

Feestlocatie RCH Heemstede

Verhuur feestlocatie-RCH

Verhuur feestlocatie-RCH

Verhuur feestlocatie-RCH

Verhuur feestlocatie-RCH

Barkrukken 2 16 01 2016


Barkrukken 3 16 01 2016

Bouwkundige beschrijving
De sportkantine heeft een rechthoekige plattegrond met een bouwlaag. Het is vrijstaand gelegen te midden van de sportvelden. De strakke bouw met het dak dat fors oversteekt, is verwant aan de architectuur van Frank Loyd Wright. Het houten gebouw is gemaakt van Amerikaans grenen. Het dak heeft een flauwe helling en is bedekt met rood bitumen. Links en rechts staat op het dak een schoorsteen. De gevels zijn van donkerblauw geschilderde gerabatte delen. Een groot deel van de gevel wordt ingenomen door horizontaal gelede houten deuren en raampartijen. Aan alle zijden bevinden zich openslaande deuren.

Gemeentelijk monument
De sportkantine van RCH cultuurhistorisch van belang omdat het de oorspronkelijke sportkantine van RCH is, en in die zin zeldzaam. Het is tevens een van de oudste sportkantines in de regio.

Het gebouw heeft ensemblewaarde door de verbondenheid met de sportvelden. Het is ook architectuurhistorisch van belang vanwege het overstekende dak, het horizontale karakter van het gebouw en de vormgeving van de raam- en deurpartijen, die naar het werk van architect Wright verwijzen.

terras heemstede feestlocatie

Heemstede sportparklaan 6

Heemstede, Sportparklaan 6: Sportkantine voetbalvereniging RCH