DONEER ACTIE: Help het RCH clubhuis renoveren

Doneer jij ook voor het R.C.H. clubhuis en ontvang een originele gelimiteerde afdruk gemaakt door Eric J. Coolen!
Het RCH (Racing Club Heemstede) clubhuis is gebouwd in 1932/1933. In 2005 heeft het clubhuis de status van gemeentelijk monument verkregen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het RCH clubhuis het enige monument in Nederland is dat een bestemming kent als verenigingsclubhuis. RCH is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van dit volledig houten gebouw.

DONEER NU HIER!

De achterzijde van het pand is in zeer slechte staat en moet dringend worden vervangen. Gezien het gegeven dat het clubhuis een monument is, moet de oorspronkelijke (qua vormgeving) betimmering worden aangebracht. Een kostbare aangelegenheid, gezien het feit dat alle rabatdelen met de hand moeten worden vervaardigd. De club alleen kan deze lasten niet dragen.

Wij zijn u bij voorbaat bijzonder erkentelijk voor uw steun en bijdrage. Iedere donateur met een inleg hoger dan € 35 krijgt als dank voor de steun een poster op A2 formaat vervaardigd door de Haarlemse Kunstenaar Eric J. Coolen. Een collecters item met een beperkte oplage. Zie ook de foto.

Sponsor? Zakelijk doneren? Ontvang een factuur!
Zakelijk doneren kan ook. Stuur dan een e-mail bericht met het bedrag naar: sponsorcommissie@rch-voetbal.nl en wij zorgen voor een factuur die u/uw bedrijf per ommegaande rechtstreeks aan R.C.H. betaalt.

Delen met anderen?

Tags: clubhuis, Doneren, Heemstede, Kantine, Voetbalkantine
Algemeen clubnieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten