Een (oranje)feestje vrijdag 9 december

Het mag gewoon weer, een feestje vieren in de kantine. En dat wordt goed gedaan. Niet alleen wordt de kantine regelmatig verhuurd, maar ook RCH heeft weer de vrijheid iets te organiseren en wat het extra mooi maakt is het WK-voetbal.

Zo ook vrijdagavond 9 december 2022, de kantine werd oranje voor de WK wedstrijd Nederland Argentinië, jong en ‘oud’ verzamelden zich wederom in de kantine.

De WK wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Verenigde Staten hebben we tijdens Super Saturday & Happy Hour met teams en aanhang in de RCH-kantine gekeken. Het was druk bezocht en reuze gezellig. Waarom geen herhaling?

Voor een enthousiasteling reden genoeg het initiatief te nemen ook voor de kwartfinale wedstijd tegen Argentinië een beamer te huren. Een half uur voor aanvang van de wedstrijd verzamelde afgelopen vrijdagavond een gemêleerde groep – van met name jonge jeugdspelers met ouders en O18 en O23 spelers met familie, vrienden en vriendinnen – om gezamenlijk op een groot scherm in de RCH-kantine de wedstrijd te komen kijken.

De opkomst was groot. Het resultaat van de wedstrijd bekend, Nederland verliest na een duel met zeventien gele kaarten op strafschoppen van Argentinië, maar de sfeer in de kantine was, ondanks het verlies, de hele avond fantastisch.

Dank aan de organisatie en de vrijwilligers achter de bar. Het was top.

En bedenk, de kantine is ook te huur voor andere feestjes. Vraag het aan de kantinecommissie@voetbal.nl

 

 

 

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten