RCH Icoon en erelid Loek Bekkers overleden

Afgelopen maandag bereikte ons het trieste bericht dat Loek Bekkers is overleden.

Loek was al enige tijd ziek en zijn gezondheid is de laatste tijd snel achteruit gegaan.

RCH verliest met Loek een man die ongelofelijk veel voor RCH heeft betekend. Loek laat in de 66 jaar dat hij lid was heel veel sporen na binnen onze vereniging. Hij was een voetballer met techniek en inzicht. In zijn jonge jaren heeft hij het eerste elftal, toen betaald voetbal, net niet gehaald.

Zelfs toen Loek dik in de zestig was kon je hem nog met zijn kornuiten tegen de zijlijn van zijn geliefde havenveld zien draven. In een team dat door Loek zelf bij elkaar gehaald was. Met vrienden en kennissen van vroeger: Hans Preijde, Co Joon en Lazlo Nanai.

Loek heeft tal van bestuursfuncties bekleed en was in de periode van 1995 tot 2002 voorzitter. Hij kon als geen ander organiseren en mensen aan zich binden. Voor Loek deden veel mensen graag een extra stapje. In 2010 is Loek benoemd tot erelid, ook in de jaren daarna was Loek nog actief als trainer van de jongste jeugd.

Wij herdenken en eren Loek als een zeer actieve, beminnelijke, integere RCH’er, een gentleman met spirit en een sieraad voor de club.

De afscheidsplechtigheid zal plaatsvinden op maandag 7 november in crematorium Haarlemmermeer, Hoofdweg 1100 in Nieuw-Vennep. Aanvang 15:00 uur. Na de plechtigheid is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in het clubgebouw ‘’RCH’’, Sportparklaan 6 in Heemstede vanaf 16:30 uur.

We wensen Anne, kinderen, kleinkinderen en overige familie en vrienden veel sterkte.

We gaan je heel erg missen Loek.

Het bestuur

Delen met anderen?

Algemeen clubnieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten