CLUBICOON RINUS DINKELBERG OVERLEDEN

Deze week kwam het ontluisterende bericht dat oud-voorzitter, erelid en clubicoon Rinus Dinkelberg op 89 jarige leeftijd is overleden.

Rinus heeft een levenslange carrière bij RCH meegemaakt. Hoogtepunten, waaronder het algemeen amateurkampioenschap in het seizoen 1988-1989 en mindere periodes hebben zijn tijd als voorzitter gekenmerkt. Rinus was voorzitter van onze club 1979 tot 1993. Langer dan wie ook.

Voor zijn inzet en prestaties is hij benoemd tot lid van verdienste van de KNVB en werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Naast zijn bestuurlijke periode bij RCH, daarbij jarenlang ondersteund door zijn vrouw Ans, heeft Rinus zich onderscheiden bij de KNVB en bij de scheidsrechters organisatie.

Na zijn voorzitterschap bij RCH heeft Rinus, samen met oud voorzitter Loek Bekkers nog lang als ambassadeur van de club opgetreden.

Het overlijden van Rinus slaat een groot gat in de club RCH. Hij kende zijn gelijke niet. We zullen de kleine borreltjes na de wedstrijden van het eerste echt gaan missen.

We wensen alle nabestaanden, en vooral Kevin, Ard en Ans sterkte in deze moeilijke tijd.

Het clubicoon Rinus Dinkelberg is niet meer!

 

Delen met anderen?

Algemeen clubnieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten