STEEF VAN LOON OVERLEDEN

Met ontzetting heeft RCH kennis genomen van het plotseling overlijden van haar oud-lid en coryfee Steef van Loon. Tijdens een bezoek aan zijn zoon in Valencia heeft Steef een hartaanval gekregen die hem fataal werd. Hij werd slechts 57 jaar oud.

Steef maakte deel uit van het fameuze RCH elftal dat in 1989 algemeen amateur kampioen van Nederland werd. Het was het laatste grote wapenfeit dat RCH bereikte. In deze top periode werd ook de legendarische bekerwedstrijd tegen Ajax gespeeld. Het grote Ajax met onder anderen Koeman, Rijkaard en van Basten won met slechts 3-1 op een volgepakt Heemsteeds Sportpark.

Na het kampioenschap heeft Steef de overstap gemaakt naar het betaalde voetbal en kreeg hij een contract bij AZ. Hierna volgden nog enige andere gerenommeerde amateurclubs waaronder EDO.

RCH wenst de nabestaanden van Steef alle sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Steef zal voor altijd in de gedachten van de RCH familie blijven.

Op https://www.memori.nl/gedenkplaats/steef-van-loon/ is een overlijdensbericht geplaatst en een herinneringsplaats gecreëerd waarop je een condoleancebericht kunt plaatsen, een digitaal kaarsje kunt opsteken en/of een herinnering/foto/video enz. kunt delen. Ook staat hier de uitvaartinformatie.

Delen met anderen?

Algemeen clubnieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten