Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 17 november 2022 zijn een aantal trouwe leden in het zonnetje gezet. RCH is niet alleen heel blij met zijn vrijwilligers, maar ook aan hen, die met hun lidmaatschap trouw blijven aan onze club. En dat zijn er gelukkig veel. Een aantal van hen zijn nog zeer actief binnen de vereniging, maar zien we ook vaak langs de velden lopen als supporter.

75 jaar
Kees Dirks, voetballer van weleer, maar vooral trouw lid en vaste toeschouwer bij RCH en vindt het erg jammer dat er dit jaar geen zondag 1 is, maar laat zich af en toen ook bij de jeugd zien. Hij mag zich in een hele kleine schare voegen, want er zijn maar weinig leden 75 jaar lid (geweest). Alleen Leen Vos en Jaap Booms gingen hem voor.

Kees, dank voor alle steun al die jaren.

50 jaar
De familie Dinkelberg is onlosmakelijk verbonden aan de club. Iedereen kent de dit jaar overleden voormalige voorzitter Rinus Dinkelberg, maar ook de zonen Ard en Kevin hebben ruimschoots voetstappen bij RCH gezet en dit jaar is Kevin al 50 jaar lid en danken hem dan ook voor deze jaren lange steun.

Foto United Photos/Toussaint Kluiters (Haarlems Dagblad 8 oktober 2019)

25 jaar
Ook de familie Schoenmaker is via allerlei takken nauw verbonden met RCH en Nick Schoenmaker is er daar 1 van. Hij is al 25 jaar lid o.a. als voetballer en sponsor, maar ook nog steeds nauw verbonden aan RCH binnen de technische staf en sinds kort coördinator bij de oudere jeugd. Ook Nick bedankt voor de trouwe steun aan de club.

Foto’s: Harry Opheikens

Delen met anderen?

Algemeen clubnieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten