De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering is altijd het moment om aandacht te geven aan onze trouwe leden en ook op 9 november 2023 had RCH weer een aantal jubilarissen.
RCH is, naast haar vrijwilligers, ook erg blij en trots op de lange lidmaatschappen van haar leden. Dat zegt iets over hen, maar ook over de club, dat het waard is om lid van te zijn.
Ook in 2023 hebben we een aantal jubilarissen, waarvan één met 25 jaar en maar liefst drie, die al 50 jaar lid zijn. Daarnaast zijn ze nog actief dan wel trouwe supporter van de club.

25 jaar
Arthur van Leuffen zien we af en toe nog wel voorbij schuifelen, maar in het ‘verleden’ was hij erg actief met veel hand en spandiensten binnen zijn cluppie.

Van harte Arthur met dit jubileum.
(Foto: Harry Opheikens)

50 jaar
De familie Schoenmaker is onlosmakelijk verbonden aan de club in vele hoedanigheden. Zo ook Dick als voetballer, coach, scheidsrechter, barman, bezoeker van menig RCH-evenement of wel betrokken bij de organisatie er van samen met Els. Inmiddels is Dick alweer 50 jaar trouw lid van RCH.


Van harte Dick met dit jubileum.
Foto: Magiel

50 jaar
Eric-Jan Driessen is zeer bekend bij de wat oudere generatie, maar toch zien we hem heden ten dage nog regelmatig rondlopen op het RCH terrein. Voormalig topkeeper bij RCH 1 met nog steeds een warm hart voor alles wat met RCH te maken heeft. Hij volgt de club dan ook trouw.

Eric-Jan van harte met dit jubileum
Foto’s: Harry Opheikens

50 jaar
De laatste in deze rij van jubilarissen is Joris Hazevoet. De familie Hazevoet is RCH en andersom, want opa Simon is één van de oprichters van de club, vader Han heeft vele functies binnen de club gehad en loopt nog steeds actief rond als scheidsrechter en (klein)zoon Joris is nog steeds actief spelend binnen de veteranen, dus niet alleen een 50 jarige historie van Joris, maar ook al ruim 122 jaar historie RCH.

Joris van harte met jouw jubileum
Foto: Magiel

Delen met anderen?

Algemeen clubnieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten