Hoewel Kees Kokkelkoren tijdens de ALV van RCH in 2020 zijn afscheid aankondigde als voorzitter draagt hij daarna toch zijn steentje bij in het vinden van een nieuwe voorzitter. Geen gemakkelijke opgave een voorzitter zien te vinden, die de 110 jarige club zou willen leiden.

Op een gegeven moment waren er een tweetal kandidaten, die er wel een duo-functie van wilden maken.  Echter, na rijp beraad besloten beide heren wel zitting te nemen in het bestuur, maar, in combinatie met ieder zijn eigen bedrijf, zagen ze toch af van het voorzitterschap.

De zoektocht naar een voorzitter sleepte zich voort, waarbij Corona ook niet echt meehielp.

Afgelopen donderdag 4 november was er wederom een ledenvergadering en heeft Kees Kokkelkoren aangekondigd er nog een termijn van drie jaar aan vast te knopen.

Zijn hart ligt bij de club en het is een fantastische club om leiding aan te geven. Mede dankzij een groep vrijwilligers (overigens mag deze uitgebreid worden) wil RCH nog lang voetbalplezier aan Heemstede en omgeving aanbieden.

Deze avond is Cassandra Hart ook officieel aangesteld als jeugdvoorzitter. Ze was al een tijdje in die functie werkzaam.

Het bestuur bestaat nu uit Kees Kokkelkoren (voorzitter), Alex Koelemij (penningmeester), René Evers (secretaris), Cassandra Hart (jeugdvoorzitster), Wouter Brans en Walter Groen (leden).

Van links naar rechts: Alex, Cassandra, Kees, René, Wouter, Walter.

Foto’s: Harry Opheikens

Delen met anderen?

Algemeen clubnieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten