Tja, wat moet je over het Lid van Verdienste 2023 schrijven, behoudens dat hij er trots op is en ook nog eens bij de mooie club RCH, waar hij alweer sinds 2007 vertoeft toen beide zoons Robbin en Menno hun voetbalcarrière begonnen bij toen nog de F5.

Als pappa ga je de wedstrijden van je kinderen volgen, maar na twee wedstrijden bleek er nog geen coach te zijn, dus werd het al snel duidelijk wie bij de derde wedstrijd de coach langs de kant zou zijn. Gek op verslagen schrijven en foto’s maken, een soort vastlegging van herinneringen voor de toekomst, waar anno 2023 nog veel plezier van is door fotoboeken per seizoen.

Het toenmalige webteam was al snel klaar met die verslagen en foto’s. Het wordt tijd dat dat maar zelf gedaan moest worden en zo ben je in korte tijd en coach en webmaster. Een snelle move om vrijwilligers binnen te halen. De jongens worden groter en blijven bij RCH voetballen, pappa volgt hen trouw als leider tot en met de B/A-junioren. Ondertussen werd er steeds meer gefotografeerd bij RCH, kwam er een museum bij het 100-jarig bestaan, kwam er veel leuke historie boven drijven en met het maken van foto’s bij vele wedstrijd en evenementen of bijzondere gebeurtenissen wordt ook de toekomstige historie vastgelegd. In 2010 kwam de titel vrijwilliger van het jaar.

Terwijl beide zoons hun voetbalavontuur elders zochten, ook omdat helaas vrijwel geheel de toenmalige B en A-selectie wegviel bleef pappa zijn ding doen bij RCH, uiteraard wel Robbin volgend bij Alliance en Menno bij HBC.

Intussen is het 2023, ontelbare foto’s later van wedstrijden, evenementen en officiële gebeurtenissen, schrijvend voor krant, website, facebook  en voetbaltijdschriften (Libero en later 433-magazine), bemoeiend met het archief en proberen historisch materiaal binnen te harken.

En dan ontvang je de mooie waardering van het bestuur door benoemd te worden als Lid van Verdienste 2023 tijdens de ALV van 9 november 2023.

Dank jullie wel voor deze prachtige verrassing en waardering, maar dat kan ook niet anders bij een hele leuke club en met fijne mensen  om deze club draaiende te houden.
Hier de lijst te lezen van alle leden van verdienste

Harry, de foto’s van Cassandra en Magiel

Gezichten bij de ere-leden en leden van verdienste, klik op de link.

ere-leden-leden van verdienste tm 2023

Delen met anderen?

Algemeen clubnieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten