O11-1 wordt derde op VEW toernooi (03-06-2023)

Zaterdag 03 juni hadden de jongens van de O11-1 een toernooi bij VEW. Leeftijdscategorie was onder 12, dus ze moeten vast en zeker aan de bak.

Ze zaten in een poule met 2 teams van VEW, en met Schoten en Geel Wit.
De 1e wedstrijd was al om 08.45 uur tegen Schoten. Onze jongens waren al helemaal onder de indruk van de grote jongens van Schoten. Dit zag je ook terug in het spel. Helemaal niet nodig want ze deden zeker niet onder. Uiteindelijk door kleine fouten werd er met 2-0 verloren. Jammer.

De 2e wedstrijd tegen VEW en ze begonnen beter te spelen. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar helaas werd ook deze wedstrijd verloren, 1-0. De jongens baalden flink, maar veel tijd om hierover na re denken was er niet.

Er stond al weer een nieuwe pot te wachten, wederom tegen een team van VEW. Eindelijk begon het beter te lopen en kwam het vertrouwen terug. Er werd dan ook met 2-0 gewonnen. Zonder ook maar een pauze, was de 4e en laatste pot tegen Geel Wit. De jongens kwamen weer achter, maar door inzet en hard werken wonnen ze toch ook dik verdiend deze pot: 2-1.

Na wat rekenwerk bleek dat de jongens 2e in de poule waren geworden, erg knap. Ze moesten dan ook nog een wedstrijd spelen om de 3e/4e plaats tegen de nummer 2 uit de andere poule: Hoofddorp. Het werd een hele spannende pot met toch meer kansen voor RCH. Uiteindelijk ging RCH er met de winst vandoor, 1-0.

Klasse gedaan mannen. Zo zie je maar, al zijn ze nog veel groter en ouder. Gewoon van je eigen krachten uitgaan. Mooi leermoment dat de bal nog sneller rond moet gaan en je nog feller moet verdedigen. Uiteindelijk 3e van de 10 clubs voor onder 12 geworden. 💪💪💪. Heel goed.

Komende week weer lekker trainen en over 2 weken het toernooi bij Desto.

 

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten