O18 spelers bij zondag selectie

Op 6 februari 2021 gaf zondag 1 trainer Mehmet een clinic voor de O16-1 en O18-1 en hij was toen onder de indruk van de potentie van een aantal spelers.

Ook zijn er de laatste tijd veel gesprekken met O16 en O18-1 spelers door Robbin Opheikens en Cassandra Hart, waarin vooral aandacht wordt gegeven aan de huidige belevening bij RCH en wat de jongens/vrouw (Mirte) van de toekomst verwacht.

Elke speler kon op die manier aangeven waar ze niet zo tevreden over zijn, maar ook wat ze graag zouden willen. Lekker blijven trainen en voetballen, zoals het nu gaat of toch wel de ambitie om het wat hoger op te zoeken.

Dat kan natuurlijk ook bij RCH, zoals het samenstellen van een O19, maar er wordt ook hard gewerkt aan een O23.

In samenspraak met Mehmet kregen O18-1 spelers de mogelijkheid mee te trainen met de zondagselectie. Tenslotte is het de bedoeling dat eigen jeugd door groeit naar onze ‘Hoofdmacht’

Op die manier hebben Sten Buytenhek en Naufal Assabban een paar trainingen meegemaakt en de selectie zelf zorgt er wel voor dat ze in de groep opgenomen worden.

Voor hen zelf was het een flinke omschakeling vooral qua training en discipline, maar natuurlijk wel trots dat ze dit mee mogen maken en ook RCH mag er trots op zijn dat eigen jeugd kan doorstromen.

Harry (ook de foto’s)

Delen met anderen?

Jeugd nieuws, Senioren nieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten