Na een seizoen zonder eerste elftal is er op dat terrein goed nieuws te melden. Voor het komende seizoen 2023-2024 beschikt RCH weer over een selectie voor een eerste elftal. Iets waar de club, de sponsoren en sympathisanten heel erg blij mee zijn.

Het team zal starten in de vijfde klasse zaterdag en bestaat uit een grote groep spelers uit ons succesvolle O23 elftal aangevuld met enige ervaren krachten van buitenaf. Er is nog ruimte voor ambitieuze spelers die bij de selectie willen aansluiten. Neem daarvoor contact op met de trainer via hjo@rch-voetbal.nl.

Trainer van RCH Zat-1 zal zijn Hernan Noorman, die inmiddels een periode van ruim een jaar bij RCH actief is als Hoofd Jeugdopleiding. Hernan zal worden geassisteerd door ‘oude rot’ Henk Broekman. Hernan heeft met RCH nog een overeenkomst voor de komende twee seizoenen waardoor de continuïteit is gewaarborgd.

RCH is enthousiast over deze ontwikkeling en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet temeer omdat naast het eerste elftal er wederom een O23 team zal worden ingeschreven in de 4e divisie.

Delen met anderen?

Algemeen clubnieuws, Senioren nieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten