RCH 13-1 – Hillegom 13-2 (14-05-2022)

Een mooie wedstrijd van RCH 13-1 afgelopen zaterdag tegen Hillegom 13-2. Thuiswedstrijd met prachtig weer en veel doelpunten dus voor de toeschouwers heel aantrekkelijk om te zien! Gelijk in de eerste minuut hadden we al meteen een mooie kans van Dijowy maar niet gescoord,  maar heel knap in de 4e minuut een mooie goal door Duuk, een knappe kopbal.  Dijowy maakt in de 11e minuut 2-0 en ook de 3-0 in de 25e minuut na een prachtige aanval. Duuk en Dijowy wisselen elkaar mooi af want Duuk scoort prachtige goal in de 27e minuut 4-0. De tegenstander had het moeilijk door fanatieke verdediging en goede samenwerking. Ze kwamen in de eerste helft amper de middellijn over. Coach Onno hoefde bijna niets te doen😉

In de tweede helft kregen alle spelers een beetje last van de warmte want de snelheid ging er iets uit en er kwamen minder kansen. Hillegom scoort op het nippertje 4-1, 3 minuten voor tijd.  Wat een mooie wedstrijd weer en wat spelen ze goed samen!