RCH JO14-1-Hoofddorp JO14-5 (05-11-2022)

Het is een mooie dag, prettig herfstweer, nauwelijks wind en zo nu en dan een beetje zon. Rogier is de coach vandaag en Marja is grensrechter. Het is een stevige tegenstander is de eerste indruk, dit wordt niet makkelijk.
In de 18e minuut wordt het 0-1. En twee minuten later al 0-2! Ai. Dat belooft weinig goeds. Daarna 2 reddingen door Florian en RCH herpakt zich.
Joël schiet voor, Duuk maakt hem bijna af maar de keeper heeft de bal stevig vast.
Een mooie actie door Sofyan en Duuk volgt maar Duuk wordt vlak voor het doel neergehaald.
Half uur in de wedstrijd en we hebben een penalty. Yessss; Duuk scoort, 1-2!
Tegenaanval, maar Florian heeft hem. RCH is weer wakker en de teams zijn duidelijk aan elkaar gewaagd.

Ruststand 1-2

Het is geen makkelijke tegenstander, werk aan de winkel in de 2e helft……
Snelle aanval van Hoofddorp. Langs het doel.
Aanval door ons, Rein en Derek. Jammer, buitenspel.
Aanval door ons, maar Jens raakt hem niet goed. Mis. Snelle tegenaanval Hoofddorp, spannend moment, bal eindigt gelukkig achter ons doel. Ze proberen het meteen weer, maar Florian is alert en vangt de bal.

Een tijdje wordt er gespeeld op onze helft, met meerdere mislukte pogingen op het doel door Hoofddorp. Dan grijpt Jens zijn kans als de bal toch plots op hun helft komt, hij begint te rennen, speelt de bal mooi voor zich uit en hij scoort! We staan gelijk.
En dan, nog geen 2 minuten later grijpt Jens nog een keer zijn kans. Hij sprint vooruit en hij scoort weer! Well done, Jens!
We hebben nog een half uur te spelen en we staan plots voor. Het is 3-2. Spannend!
Tegenaanval, weer spannend. Spel weer verplaatst naar onze helft.
Hands bij ons. Niet gezien, wie…? Penalty voor Hoofddorp…, maar Florian vangt hem!

Corner Nassim. Niemand kan hem doorpakken, jammer. Derek gooit in.
Keeper Hoofddorp pakt bal, schiet uit, Duuk vangt hem op, doet mooie voorzet… en Jens maakt het af: 4-2! Lekker bezig.
Hoofddorp beweegt naar een nieuwe aanval maar Duha speelt hem meerdere keren terug naar ons. Het is een leuke pot om naar te kijken!.
Nog 10 minuten te gaan. Snel spel. Hoofddorp geeft het duidelijk nog niet op. Het is hard werken.
Goede verdedigingsactie door Cas en Duha. Weer een aanval afgewend. Wissel Hoofddorp.
Afgefloten midden in nieuwe kans, Nassim was lekker op dreef, maar goed, gewonnen met 4-2!