RCH O11-1-KHFC O11-6 (11-02-2023)

De laatste wedstrijd van deze poule thuis tegen KHFC om 09.00 uur. De jongens hebben wel wat goed te maken na het debacle van vorige week. Vandaag een heel ander begin. Er werd hard gewerkt en er werd ook meer bewogen, ook zonder bal. We zagen zelfs combinatie voetbal.

Na een aantal kansen gemist te hebben lag de bal er uiteindelijk in door een eigen doelpunt. KHFC kwam  er niet aan te pas. RCH was veel feller en uiteindelijk stond er een stand  van 3-0 bij rust.

Iemand voorspelde een eindstand, maar werd niet geloofd. De 2e helft was het ook RCH die vaak op de helft van KHFC te vinden was. Er werd echter slordiger gepeeld, meer op een kluitje in plaats van de ruimtes benutten.

RCH wist echter nog 4 keer te scoren en er stond een eindstand van 7-0 op het scorebord. Wie had dat ook alweer voorspeld. Bart gaf van te voren al aan dat een 2e plaats mogelijk zou zijn, als andere ploegen zouden meewerken. En dat is ook gebeurd: uiteindelijk 2e geworden in deze mooie poule.

Komende weekends is er geen voetbal, maar wellicht dat er nog iets geregeld wordt.  Jongens heel knap weer gedaan. Weer lekker trainen deze week en tot snel.

Marcel (Foto’s Marcel en Harry, ook op FB pagina RCH-Jeugd)