RCH O23-1 en RCH O23-2 (02-09-2023)

De gezelligheid, trainingsintensiteit en de positieve resultaten van RCH O23 afgelopen seizoen missen hun uitwerking niet. Door de goede mix van sportiviteit, prestatie en gezelligheid hebben veel (oudere) jeugdspelers en jonge senioren zich aangemeld. Genoeg aanmeldingen om een groep van spelers samen te stellen waaruit komend seizoen RCH O23 1 en RCH Zaterdag 1 wordt opgesteld.

Dankzij de aanmelding van een vriendenteam start RCH het voetbalseizoen 2023-2024 zelfs met twee O23 teams!

Er sluiten steeds meer spelers en vrijwilligers aan. Vorig seizoen leverde de O23 al diverse jeugdtrainers, stonden ouders en spelers regelmatig achter de bar, meldde sponsoren zich spontaan aan en ondersteunde een ouder de sponsor commissie.

Voor komend seizoen hopen we natuurlijk op een grotere aanwas van vrijwilligers voor RCH, met name  uit de RCH O23-1 en RCH zaterdag 1 groep.  RCH faciliteerd een hoop voor deze groep en rekent op ieders support (bardienst, trainer, commissieleden etc.) om zo iets terug te geven aan de vereniging.

We zullen komende periode extra aandacht besteden aan de groepsdynamiek mede door het organiseren van etentjes, evenementen, bowlen, padel, suppen of misschien een elftalweekend (suggesties zijn welkom). Het mag duidelijk zijn, hier is iedere vorm van ondersteuning voor nodig dus meld je aan via Hernan Noorman of Kees Kokkelkoren.

Het eerste succes is er, een scheidsrechter voor thuiswedstrijden van RCH O23-1.

Tijdens een van de uitwedstrijden van O23 afgelopen seizoen was er een enthousiaste toeschouwer Costan Serna Prins. Ouders herkende hem, hij is/was vrijwilliger, begeleider en scheidsrechter bij sv HBC, Argon en Overbos.

Costan is enthousiast over de sfeer op en rond het veld tijdens deze wedstrijd en bood aan af en toe een wedstrijd van RCH O23 te willen fluiten. Niet als clubscheidsrechter maar als scheidsrechter van sportieve O23 teams in deze regio.

We zijn blij dat hij zich na een succesvolle “testwedstrijd” heeft aangemeld bij de RCH scheidrechters commissie om de thuiswedstrijden van O23-1 tot en met de winterstop te fluiten. Dank daarvoor Costan, we realiseren ons allemaal hoe belangrijk het is om een ervaren -voetballende- scheidsrechter te hebben in deze leeftijdsgroep.

Voor de spelers van de O23-1 en Zaterdag 1 groep is de training half augustus begonnen. Afgelopen zaterdag was na 3 bekerwedstrijden de start van de competitie met de thuiswedstrijd van RCH O23-1 tegen FC Lisse. Bij afwezigheid van Aram Ayeser zat bij deze wedstrijd onze oude bekende en begeleider van zaterdag 1 Henk Broekman naast RCH O23-1 coach Feike Prins op de bank.

Aansluitend verscheen er een compleet nieuw team, RCH O23-2. Dit vriendenteam speelde zijn eerste thuiswedstrijd, een bekerwedstrijd, tegen Onze Gezellen O23-1.

De wedstrijdschema’s van de diverse teams zijn inmiddels bekend. Ondanks dat er via het wedstrijdsecretariaat is verzocht RCH 1 en RCH O23-1 elk wedstrijdweekend  beiden uit of thuis te laten spelen lijkt het schema geen rekening te houden met dit dringende verzoek van de TC. Het blijft natuurlijk het streven om O23-1 en Zaterdag 1 in hetzelfde weekend en aansluitend thuis te laten spelen. Misschien dat dit in de Voorjaarscompetitie wel goed wordt ingedeeld.

Over de uitslagen kunnen we kort zijn RCH O23-1 heeft gewonnen met 6-3  en RCH 023-2 heeft ondanks een goed doelpunt uit een mooie aanval met 0-3 verloren.

Thuiswedstrjiden O23 en Zaterdag 1 komende weken
16 sep. 12:30                     RCH O23-1                          SV Zandvoort O23-1
16 sep. 14:30                     RCH O23-2                          FC Aalsmeer O23-1
23 sep. 14:30                     RCH 1                                    vv Zwanenburg 1

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten