Sint komt trainen woensdag 29 november

Sinterklaas moet natuurlijk fit zijn deze dagen met al dat rondbrengen van pakjes, al die visites en zelfs het beklimmen van daken.

Nog maar net in het land (afgelopen zaterdag 18 november) en gelijk flink aan de bak. Tenslotte heeft de Sint gezegd dat de schoenen klaargezet mogen worden. Beloftes maakt schuld.

Om toch een beetje fit deze dagen door te komen heeft Sint besloten om 29 november bij RCH mee te trainen met onze allerjongsten.

Rond 14.45 uur betreed hij het ‘heilige’ gras van RCH en trapt lekker een balletje mee, maar natuurlijk is hij ook nieuwsgierig naar de verrichtingen van onze talenten. Sinterklaas heeft het natuurlijk ook meegekregen, dat RCH weer probeert met een eerste elftal aan dit dit seizoen mee te doen.

Foto Harry 30-11-2022

Dat moet natuurlijk niet alleen dit seizoen zijn, maar ook in de toekomst en daar zijn talenten voor nodig. Woensdagmiddag komt Sint dus even kijken of dat wel goed zit bij RCH. RCH weet natuurlijk allang dat we die talenten hebben.

Vorig jaar deden de pieten ook goed mee. Sinterklaas was onder de indruk., maar ja, die zijn dan ook de Spaanse competitie gewend.

Zou er ook nog wat lekkers zijn?

Natuurlijk maken we ook een teamfoto met de Sint en zijn Pieten

Hoor wie klopt daar kinderen…….

Delen met anderen?

Jeugd nieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten