BERICHT VAN DE VOORZITTER

We staan aan de vooravond van een nieuw seizoen. Voor sommigen is het zelfs al van start gegaan. Tijd om u even mee te nemen naar de huidige status van RCH.

VRIJWILLIGERS

De noodklok wordt nadrukkelijk geluid. RCH groeit op alle terreinen behalve het aantal vrijwilligers.

KANTINE BEHEER, SCHEIDSRECHTERS, OFFICIEREN VAN DIENST, ELFTALLEIDERS, BESTUURSLEDEN JEUGD, BARPERSONEEL.

Zonder uw inzet kan de club haar ambities niet waarmaken en schieten we als leden (of ouders van leden) in onze eigen voet. De club bestaat uit de leden en voor de leden. Niet het bestuur is verantwoordelijk voor de operationele gang maar de leden zelf.

Kort en goed: zonder bijdragen vanuit de leden aan de werkzaamheden binnen de club zal er op termijn geen club meer bestaan.

Voor alle functies is duidelijk wat tot de taken behoort en hoeveel tijd ermee gemoeid gaat. Dus mocht je over je vrijwilligerswerk in gesprek willen kunnen wij de duidelijkheid verschaffen die je zoekt.

Aarzel niet en klik op de volgende link, wij nemen direct contact met je op: info@rch-voetbal.nl

RCH terug op de kaart met eerste elftal

Het seizoen 2023-2024 beschikken we weer over een eerste elftal dat op zaterdag zal gaan spelen. We zullen als RCH weer onderaan moeten starten en beginnen dus in de 5e klasse. Het team zal worden geleid door de staf die het afgelopen seizoen JO23 heeft begeleid en zal zijn samengesteld uit spelers van O23 aangevuld met enige nieuwe spelers die van buitenaf komen. Enkelen van deze spelers hebben een RCH verleden. Het bestuur is enorm blij met deze ontwikkeling die ervoor zorgt dat de club weer beschikt over een vlaggenschip.

Komend seizoen zullen we, naast het nieuwe eerste elftal beschikken over twee JO23 elftallen. 1 op prestatief divisieniveau en 1 op basis van een vriendenteam met iets bescheidener ambities.

Jeugd Ontwikkeling

RCH is content met de ontwikkeling bij de jeugd. Er is een serieuze groei in het aantal leden gerealiseerd en het verloop is minimaal geweest. Wij blijven hard werken aan een verbetering van de ontwikkeling van de spelers waarbij nog steeds ons motto is: plezier, ontwikkeling en resultaat. Onder de bezielende leiding van Cassandra Hart als jeugdvoorzitter en haar team worden continue stappen vooruit gezet.

RCH verduurzaamt

RCH is het pad van de verduurzaming ingeslagen. Recent is op het trainingsveld de oude verlichting vervangen door LED verlichting. Iets dat de energierekening aanmerkelijk zal verlagen. Verder zullen binnen enkele maanden zonnepanelen worden geïnstalleerd op de tribune en de ‘nieuwe’ kleedkamers. Dit alles in samenwerking met de gemeente Heemstede en de coöperatie Zon op Heemstede. Wij zullen je later hieromtrent verder informeren.

Schade aan clubhuis

Wellicht heeft u het al waargenomen maar ons monumentale clubhuis is aanzienlijk beschadigd door een ongeval met een bestelbus.  Op de hoek naast de ingang is een grote schade aangericht. Inmiddels is het contact met de verzekeraar afgerond en heeft de aannemer opdracht gekregen de schade te gaan herstellen. Dit zal nu binnen enige weken plaatsvinden.

Nieuwe sponsoren

We zijn verheugd te kunnen melden dat enige nieuwe sponsoren de club zullen gaan steunen. Het betreft de volgende bedrijven:

Delen met anderen?

Tags: Bestuur, Van de voorzitter
Algemeen clubnieuws, Jeugd nieuws, Senioren nieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten