Voorlopige teamindelingen jeugd 2021-2022

Beste (ouders van) RCH-jeugdleden,

Na flink wat gepuzzel zijn wij verheugd eindelijk een voorlopige teamindeling bekend te kunnen maken voor het seizoen 2021-2022. Hoewel het gebruikelijk is dat deze na afloop van een seizoen reeds bekend gemaakt wordt, was dat dit seizoen door een wisseling van de wacht op de TJC-positie niet haalbaar. Onze excuses hiervoor. We hopen dat jullie de situatie begrijpen.

Wij denken met de uitgangspunten: Plezier, Ontwikkeling en Resultaat een goede balans gevonden te hebben met deze teamindeling. Wij hopen dan ook dat er komend seizoen weer veel plezier kan worden gemaakt en dat spelers zich kunnen ontwikkelen. Resultaten zullen dan vanzelf volgen.

Enig voorbehoud zullen we altijd moeten maken. Wijzigingen kunnen altijd plaatsvinden bij dringende redenen of nieuwe aanmeldingen van leden waardoor wij andere keuzes zullen moeten maken. In de O15-selectie en voor O13-1 zijn momenteel geen voorlopige indelingen te publiceren. Omdat de niveauverschillen binnen de O15-selectie dermate klein zijn, is ervoor gekozen om de spelers nog eens te beoordelen tijdens de voorbereiding. Vanuit de O15-selectie komt één speler komend seizoen bij de O14-1 te spelen. Bij O13-1 is een nieuwe hoofdtrainer, die nog niet de kans heeft gehad om met de spelers te trainen. Daarom worden alle spelers die momenteel onder O13-2 staan uitgenodigd om mee te trainen tijdens de voorbereiding. Uiteindelijk zal bij de definitieve indeling bekend worden gemaakt welke spelers O13-1 gaan vormen en welke spelers O13-2 gaan vormen.

De definitieve teamindelingen van de O13 en O15 worden in het weekend van 28/29 augustus bekend gemaakt. Met deze indelingen zullen de teams de competitie- of bekerwedstrijden starten op 4 september. Halverwege het seizoen zullen ALLE teamindelingen worden geëvalueerd en kijken wij of de teams nog steeds goed in balans zijn. Op basis van die evaluatie is het mogelijk dat er na de winterstop gestart wordt met wijzigingen in de teams.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben: Dan kunt u terecht bij de twee jeugd coördinatoren van dit seizoen:

Jeugd t/m O12: Sander Speelman (Tel nr: 0653 673489) – ss@speelman.eu

Jeugd O13 en ouder: Robbin Opheikens: (Tel nr 0637 410686) – robbinopheikens@hotmail.com

Hieronder de indelingen in pdf:

Delen met anderen?

Tags: teamindelingen
Jeugd nieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten