08-1-HFC O8-8 (02-03-2024)

Zaterdagochtendvroeg stond RCH O8-1 tegen Koninklijke HFC O8-8 op het programma. Het duel startte koud met een guur windje op Sportpark Groenendaal. Van de kou leek HFC weinig last van te hebben. Binnen enkele minuten verzilverden zij hun eerste drie kansen en stond RCH gelijk op een 3-0 achterstand.
RCH leek wakker geschud en scoorde achter elkaar prachtige goals. Pepijn ging alleen op de doelman af en maakte het mooi af. Kamih zette vervolgens Christopher in stelling met een prachtige steekpass. Christopher bezit een gouden schot en maakte het koel af. De 3-3 werd gemaakt door Benjamin, die een turbomotor lijkt te hebben. Zijn doorzettingskracht werd beloond met een doelpunt.

RCH kwam zelfs op voorsprong door Bradley. Na de 4-4 van HFC probeerde Stefan het vanaf de middenlijn en warempel: het werd 5-4. De 6-4 was een wondergoal. Benjamin dribbelde de hoekschop in het veld. Hij maakt een lobje over de doelman en Christopher maakte het af.

Daarna leek de concentratie enigszins weg bij RCH en scoorde HFC de 6-5 en 6-6. Het was een wedstrijd van mooie goals maar ook van prachtige reddingen. RCH groeit en ook de Onder 8. Daarom waren er veel wissels en werd er flink door gewisseld, ook op de positie van doelman.

We zagen fabelachtige reddingen van Benjamin, Jip, Mirac en Bradley maar ook goed dekken door Marit die HFC af en toe aardig in de weg zat.
Een punt voor beiden ploegen was de juiste afspiegeling van de krachtverhouding. Inmiddels was van de gure wind niets meer te merken en brak zelfs de zon door.

RCH dankt de Koninklijke HFC voor het heerlijke en sportieve duel met een terechte uitslag: 6-6.
Cas Wardenaar (Harry de foto’s, ook op facebook RCH-Jeugd)
Teamfoto van Laszlo Scheltens

 

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten