BSM O13-1 – RCH O13-1 11-09-2021

De 13-1 mocht naar Bennenbroek voor een wedstrijd tegen BSM O13-1. Het team ging fietsen in een karavaan zodat de benen meteen warm zijn en natuurlijk goed voor het teamgevoel.
Na de nederlaag vorige week thuis weten we dat dit een pittig niveau is om aan te haken maar de jongens gingen fris en goed van start. De eerste helft was aantrekkelijk en redelijk gelijkwaardig te noemen. Het spel ging op en neer. Quinten keerde weer terug in het hart  van de defensie zodat Nassim door kan schuiven naar het middenveld. Dat deed de organisatie achterin goed en ook keeper Florian was goed attent bij schoten op doel. In tegenstelling tot vorige week werden de flanken beter benut en met name Arda  brak daar een aantal keren goed door.
Jens was als eenzame spits goed bewaakt door hun verdediging (BSM had zelfs een jongen die nog groter was) dus moesten de komende spelers gevaarlijk worden. De keren dat we erdoorheen kwamen deed helaas denken aan de Cruyff wijsheid: als je niet schiet kan je niet scoren. kortom er werd teveel getwijfeld of moeilijk gedacht.  0-0 leek een terechte ruststand, maar vlak voor rust was er slordig balverlies op het middenveld en brak BSM meteen razendsnel door en was de 1-0 achter een feit.
Na rust ging RCH op zoek naar de gelijkmaker, maar BSM leek vleugels te hebben gekregen. De 2-0 en 3-0 vielen snel en ook, toegegeven,  op fraaie wijze (of geluk als je een RCH bril op hebt). Het werd vervolgens bikkelen en hoewel we de duels wel wonnen was het vervolg telkens matig, de passing was of te zacht of soms direct naar een tegenstander. BSM kon rustig wachten op de fout en liep zelfs uit tot 5-0.
RCH maakte vlak voor tijd nog wel die goal waar we zo naar snakten. Bij een afvallende bal schoot de meegekomen Quinten direct en heel hoog op de keeper die hem niet onder controle kreeg en deze werd vervolgens attent afgemaakt. Die ban is in ieder geval gebroken..
Onno heeft genoeg om aan de slag mee te gaan op training maar was ook tevreden met de vooruitgang. Het publiek had een vermakelijke wedstrijd gekregen. Volgende week hopelijk een betere uitslag, de jongens gaan ervoor!!