Corona Protocol R.C.H. per 1 oktober 2020

logo rch def 100Op deze speciale pagina vind je het Corona (Covid-19) protocol van R.C.H.


SAMENVATTING CORONA PROTOCOL

1. Kom lekker voetballen, maar gedraag je verantwoordelijk. Volg de aanwijzingen op van de Officier van Dienst (gastheer/-vrouw) van RCH.

2. Heb je Corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen. Schud geen handen; hoest en nies in binnenkant elleboog. Was en ontsmet je handen regelmatig.

3. Er zijn geen toeschouwers toegestaan op het RCH terrein tijdens trainingen en wedstrijden. Alleen rijouders van jeugdteams van tegenstanders en de ouders van de Racers van RCH zijn welkom.

4. Alle leeftijdsgroepen mogen tijdens trainingen en wedstrijden normaal spelcontact hebben.

5. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven tot niemand 1,5 meter afstand te houden. Kinderen tussen 13 en 18 wel ten opzichte van volwassenen maar niet ten opzichte van elkaar. Volwassen dienen altijd 1,5 meter afstand te houden, tenzij ze uit hetzelfde huishouden komen. Deze regels gelden ook tijdens rustmomenten. Houd je hier altijd aan!

6. Geen geforceerd stemgebruik (schreeuwen, zingen, o.i.d.).

7. De kantine van R.C.H. is gesloten.

8. Voor alle jeugdteams geldt dat de kleedkamers gesloten zijn. Kom omgekleed naar R.C.H. Tijdens de rust blijven jeugdteams zoveel mogelijk buiten. R.C.H. heeft geen alternatieve ruimte beschikbaar voor de wedstrijdbespreking.

9. Voor de seniorenteams geldt: elk team krijgt 2 kleedkamers tot haar beschikking. R.C.H. heeft geen alternatieve ruimte beschikbaar voor de wedstrijdbespreking.


COMPLETE CORONA PROTOCOL (PDF download) :

Bijlagen:
Bewaar het bestand Update Corona protocol 1 oktober 2020.pdfUpdate Corona protocol 1 oktober 2020114 kB01-10-2020 22:23

Informatie over lid worden / overschrijven / afmelden

Lid worden van R.C.H.

Als je de afgelopen 3 jaar geen lid van een voetbalvereniging geweest kun je het aanmeldingsformulier invullen. De aanmelding wordt direct verwerkt.

Overschrijven naar R.C.H.

Als je de afgelopen 3 jaar bij een andere vereniging hebt gespeeld moet je overschrijving aanvragen. Dit proces is tegenwoordig geheel digitaal en simpel: 
Vul het aanmeldingsformulier in en vul dan ook je vorige club in en je KNVB lidmaatschapsnummer op het formulier in.
Het formulier wordt nu door de R.C.H. ledenadministratie behandeld en het overschrijvingsverzoek wordt naar de KNVB via sportlink doorgestuurd.
De overschrijving moet vóór 15 juni om 24.00 uur bij de KNVB binnen zijn. Om zeker te zijn van een goede overschrijving verzoeken wij u dringend om het formulier uiterlijk 14 juni in te vullen.

Afmelden bij R.C.H.

Als een speler wil stoppen met voetballen meldt hij/ouder/verzorger dit door een brief of een email naar de ledenadministratie van R.C.H. te sturen.
Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doe dit vóór 15 juni, anders dient aan alle financiële verplichtingen te worden voldoen die gelden voor het nieuwe seizoen. omdat wij onze teams eerder moeten inschrijven zouden we het fijn vinden als u dit al voor 1 juni kunt aangeven.

Overschrijven naar een andere club

Als een speler wil overschrijven naar een andere club, meldt hij/ouder/verzorger dit door een brief of een email naar de ledenadministratie van RCH te sturen (liefst voor 1 juni). Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt je nu aanmelden bij uw nieuwe vereniging. Zij melden u digitaal bij de KNVB aan.
R.C.H. krijgt bericht dat u overschrijving aanvraagt naar uw nieuwe vereniging en zal hier in de regel goedkeuring aan verlenen indien u aan alle financiële verplichtingen heeft voldaan.

 

Subcategorieën

Jeugd 17

Train de trainer 5

De Technisch Jeugd Coördinator en de Technische Staf delen op deze pagina de training informatie voor de trainers, coaches, team leiders en coördinatoren.

Zodat er in het seizoen 2015-16 bij R.C.H. getraind wordt met:

  • Een uniform spelsysteem voor F- en E junioren
  • Een uniform spelsysteem voor D- ,C-, B- en A- junioren
  • Identieke trainingen voor alle jeugdgroepen
  • Differentiatie tussen selectie en recreatie teams

Alles op basis van praatje, plaatje, daadje,

De technische staf, trainers, leiders en coördinatoren kunnen rechtsboven inloggen om toegang te krijgen tot de beschikbare informatie.