Corona Protocol R.C.H. per 5 juni 2021

logo rch def 100UPDATE: Op deze speciale pagina vind je het Corona (Covid-19) protocol van R.C.H.


1. Kom lekker voetballen, maar gedraag je verantwoordelijk. Volg de aanwijzingen op van de aanwezige trainers en leiders of de Officier van Dienst (gastheer/-vrouw) van RCH.

2. Heb je Corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen. Schud geen handen; hoest en nies in binnenkant elleboog. Was en ontsmet je handen regelmatig.

3. Er zijn geen toeschouwers toegestaan op het RCH sportterrein. Alleen team begeleiding, rijouders van de uitspelende teams en de ouders van de Racers van RCH zijn welkom.

4. De kleedkamers van RCH blijven gesloten.

5. Kom in je sportkleding naar RCH.

6. De kantine is open. Er wordt een beperkt assortiment verkocht. Consumpties worden buiten genuttigd.


COMPLETE CORONA PROTOCOL
(PDF download onderaan dit artikel) :

Bijlagen:
Bewaar het bestand Update Corona protocol 5juni2021 v2.pdfUpdate Corona protocol 5 juni 2021167 kB06-06-2021 22:58

Informatie over lid worden / overschrijven / afmelden

Lid worden van R.C.H.

Als je de afgelopen 3 jaar geen lid van een voetbalvereniging geweest kun je het aanmeldingsformulier invullen. De aanmelding wordt direct verwerkt.

Overschrijven naar R.C.H.

Als je de afgelopen 3 jaar bij een andere vereniging hebt gespeeld moet je overschrijving aanvragen. Dit proces is tegenwoordig geheel digitaal en simpel: 
Vul het aanmeldingsformulier in en vul dan ook je vorige club in en je KNVB lidmaatschapsnummer op het formulier in.
Het formulier wordt nu door de R.C.H. ledenadministratie behandeld en het overschrijvingsverzoek wordt naar de KNVB via sportlink doorgestuurd.
De overschrijving moet vóór 15 juni om 24.00 uur bij de KNVB binnen zijn. Om zeker te zijn van een goede overschrijving verzoeken wij u dringend om het formulier uiterlijk 14 juni in te vullen.

Opzeggen/Afmelden bij R.C.H.

Als een speler wil stoppen met voetballen meldt hij/ouder/verzorger dit door een brief of een email naar de ledenadministratie van R.C.H. te sturen. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doe dit vóór 31 mei, anders dient aan alle financiële verplichtingen te worden voldoen die gelden voor het nieuwe seizoen. omdat wij onze teams eerder moeten inschrijven zouden we het fijn vinden als u dit al voor 1 juni kunt aangeven.

Overschrijven naar een andere club

Als een speler wil overschrijven naar een andere club, meldt hij/ouder/verzorger dit door een brief of een email naar de ledenadministratie van RCH te sturen (liefst voor 1 juni). Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt je nu aanmelden bij uw nieuwe vereniging. Zij melden u digitaal bij de KNVB aan.
R.C.H. krijgt bericht dat u overschrijving aanvraagt naar uw nieuwe vereniging en zal hier in de regel goedkeuring aan verlenen indien u aan alle financiële verplichtingen heeft voldaan.

 

Subcategorieën

Jeugd 19

Train de trainer 5

De Technisch Jeugd Coördinator en de Technische Staf delen op deze pagina de training informatie voor de trainers, coaches, team leiders en coördinatoren.

Zodat er in het seizoen 2015-16 bij R.C.H. getraind wordt met:

  • Een uniform spelsysteem voor F- en E junioren
  • Een uniform spelsysteem voor D- ,C-, B- en A- junioren
  • Identieke trainingen voor alle jeugdgroepen
  • Differentiatie tussen selectie en recreatie teams

Alles op basis van praatje, plaatje, daadje,

De technische staf, trainers, leiders en coördinatoren kunnen rechtsboven inloggen om toegang te krijgen tot de beschikbare informatie.