GRC Groningen O23–RCH O23 (oefenwedstrijd 07-01-2023)

Op zaterdag 7 januari speelde RCH O23 een oefenwedstrijd tegen GRC uit Groningen.

Een uitwedstrijd in Groningen dus vroeg verzamelen om rond 07.30 te vertrekken vanaf de parkeerplaats van RCH.  Alle spelers en begeleiders waren rond 930 op GRC aanwezig. De voorzitter en ondergetekende waren onderweg druk aan het praten, hadden wat afslagen gemist en kwamen een half uurtje later op GRC aan.

We werden hartelijk ontvangen door RCH-er, oud GRC keeper en initiator van deze wedstrijd Hans Leber.

Na het inlopen bleken allebei de teams het reserve, en witte, tenue als wedstrijd tenue te hebben gekozen. Bij aanvang van de wedstrijd om 11:00 uur was er als altijd bij de wedstrijden van RCH O23 aardig wat publiek aanwezig.

De wedstrijd was niet goed maar werd met 2-1 gewonnen.

Na afloop van wedstrijd stond er een zeer verantwoorde lunch klaar voor de teams. Een goede bodem voor een lange avond en nacht.

Na de lunch werden de traditionele dankwoorden en cadeaus uitgewisseld. Kees had voor de voorzitter van GRC een tekening van het RCH clubhuis van de hand van de Haarlemse tekenaar Eric Coolen meegenomen. De RCH O23 hadden samen met de facilitaire commissie een meter bier in de RCH kleuren verzorgd en overhandigd aan de GRC aanvoerder. Kees kreeg een in allerijl opgegraven GRC paraplu mee terug naar Heemstede.

Spelers sliepen in het  Guesthouse Groningen gelegen midden in het (oude) centrum in de Kleine Kromme Elleboog. Na het inchecken hebben we met een groot ge- borrelt, biljart en dart in Cafe Martini.

s Avonds hebben wij met de hele groep, spelers en begeleiding gegeten bij Pistoria Ristaurante Napoli.  Een te grote kaart en engeltalige bediening  veroorzaakte wat verwarring, vertraging en verrassende pizza’s maar werd grotendeels goed gemaakt met gratis kannen bier.

De Drie Gezusters was de opening van een lange stapavond voor de echte die-hards binnen deze groep. Voor enkele eindigde deze avond s ochtends rond 09.00 in de trein naar Haarlem! De rest was zondag ochtend ondanks dat ze tot 05.00 door waren gegaan keurig op tijd (10.00) terug bij ons hotel voor de terugreis richting RCH.

Iedereen die dit weekend mede mogelijk heeft gemaakt, namens RCH O23, dank!

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten