HBC O11-4-RCH O11-1 (19-11-2022)

De derby tegen HBC staat op gelijk niveau als Nederland-Duitsland of Nederland-België💪.

Deze wedstrijd voor het eerst onder begeleiding van trainer Naufal. Dat betekent gelijk een goede warming-up voor de wedstrijd.
Geen overbodige luxe met een temperatuur die net boven 1 uit komt.

Om 10.00 de aftrap. RCH zat er direct fel op en dat resulteerde in heel veel kansen. Het had wel 4-0 kunnen staan!!! Uiteindelijk via een mooie aanval toch 1-0. Er waren nog steeds voldoende kansen op de 2-0. Echter achterin speelde men te laconiek en HBC maakte gelijk.  Heel onnodig! Vlak voor rust werd er gelukkig nog een doelpunt gemaakt 2-1,.

Na rust hetzelfde verhaal. RCH was veel feller en creëerde volop kansen. Er werd ook goed gecombineerd en vrij eenvoudig  liepen ze uit. Ook achterin werd er veel scherper gedekt en geen risico s genomen. Eindstand maar liefst 9-3 !!! En het had nog veel hoger uit kunnen vallen. Prima gespeeld mannen.

Je ziet dat goed en intensief trainen zijn vruchten af gaat werpen. Goed gedaan Naufal. We staan nu 2e op de ranglijst…….heel knap. Ook leuk om te zien dat de toeschouwers trouw blijven komen/kijken. Goed trainen deze week weer en op naar de volgende overwinning.  Maar eerst genieten van deze 💪💪💪💪💪

Vandaag voor het eerst gecoacht door Naufal, de trainer die de jongens op woensdag hebben. Hij doet CIOS en loopt stage bij RCH. Er was door RCH aangegeven dat het goed voor z’n stage zou zijn als hij ook de wedstrijden op zaterdag zou doen. Naufal kennende vindt hij dat erg leuk om te doen. Hij geeft goed aanwijzingen en ook de wissels krijgen prima instructies.