Hoofddorp O11-5-RCH O11-1 (05-11-2022)

Na 3 weken geen voetbal eindelijk weer een wedstrijd. Door het goede resultaat  in de vorige poule, ook nog een klasse hoger. Wederom tegen Hoofddorp, dit keer JO11-5.

Om 08:30, prachtige tijd, begon de wedstrijd. In het begin was het even wennen, logisch na 3 weken geen wedstrijd gespeeld te hebben. Echter na een aantal minuten begon het te lopen. De tegenstander werd goed vastgezet, en ook had men oog voor elkaar. We zagen mooie combinaties en het duurde dan ook niet lang meer voordat de eerste doelpunten vielen.

Ook achterin werd er goed verdedigd. Uiteindelijk gingen we rusten met een 5-1 voorsprong. De 2e helft liep iets minder. Er werd minder overgespeeld, slordiger verdedigd, met als gevolg dat we nog 2 doelpunten om de oren kregen. Gelukkig kregen we zelf ook nog volop kansen en uiteindelijk scoorden we er nog vier. Eindstand: 9-3 in het voordeel van RCH.

Goed gedaan jongens, mooi resultaat. Zijn er nog verbeterpunten, tuurlijk:  Achterin niet lopen pielen, en nooit een bal door het midden plaatsen. Voorin meer oog voor elkaar, een ander staat er vaak beter voor.

Maar het is leuk om te zien dat heel veel dingen worden opgepakt en jullie blijven knokken. Klasse !! Volgende week thuis, weer tegen Hoofddorp. Deze keer O11-7. Volgens mij een betere ploeg dan JO11-5, aangezien ze gisteren tegen HBC gewonnen hebben. Maar jullie kunnen van iedereen winnen, als de strijd er maar is.