Jeugdpubquiz 14-01-2023 groot succes

Wat een geweldig initiatief weer. Nadat de RCH senioren al een keer hun kennis mochten tonen tijdens een pubquiz, was het nu de beurt aan onze jeugd en ook zij moesten flink nadenken over de gestelde vragen in allerlei categorieën.
“Het was heel leuk!”, appte Merel, 1 van de initiatiefneemsters.

De ouders van de O-15-1 organiseerden dit keer een pubquiz voor de jeugd teams. Onder leiding van quizmaster Henk Jan Visser streden 30 jongens uit de O-14 en O-15 met elkaar voor de winst! Zes fanatieke teams wonnen de wissel-wereldbeker en de strijd bleef spannend tot het einde. Het was een mooi feest. Alle teams hadden een eigen naam bedacht: “Close met MOB en team Iets in Paris”, aldus Merel.

Moeilijke vragen, natuurlijk, tenslotte zijn het allemaal scholieren van de middelbare school, dus mogen wel wat kennis hebben. Zo waren er vragen over pretparken, soorten snoep en namen van voetballers in emoticons:

Er was ook een muziekronde en vragen over tv. of zoals welke spelers herken je in bijgaande foto?

Er kon een verdubbelaar (confettikanon) ingezet worden in een van de 8 rondes, zodat die punten dubbel telden. Zo’n confettikanon staat hier op de foto.

Het winnende team werd Sakan Madik.

“we hadden een heel leuke avond met ouders om de voetbal vragen te bedenken en die te combineren met een basis die we online gekocht hadden voor deze leeftijdsgroep”, vertelde Merel.

Veel leuke reacties ontving de organisatie van de jongens na afloop, De avond vloog voor iedereen voorbij! Leuk voor een herhaling?

 

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten