O11-1 ongeslagen voorjaarskampioen (08-10-2022)

Voorbeeld doet goed volgen. Vrijdagavond was de Pubquiz bij RCH en vaders van de O11-1 wisten na 60 vragen de Pubquiz wisseltrofee te winnen.

Vooruit, nog een laatste biertje, werd er vrijdagavond nog gezegd, het was inmiddels 11 uur.
En toen moest de O11-1 lekker vroeg voetballen op zaterdag 8 oktober, uit om half negen in Hoofddorp tegen Hoofddorp O11-9. Het werd een wedstrijd tussen de nummer 1 en de nummer laatst
Vader Marcel appte een kort verslagje:

‘Hoofddorp-RCH, de laatste alles beslissende wedstrijd van deze periode. 0830 aanvang, mooie tijd. Minimaal moet er gelijk gespeeld worden, in ieder geval niet verliezen. Maar we gaan voor de winst natuurlijk. Ondanks het tijdstip was onze trouwe aanhang ook weer aanwezig, super leuk dat jullie er elke wedstrijd bij zijn.

We begonnen gelijk scherp aan de wedstrijd, binnen een aantal minuten werd er al 3 keer gescoord. Het leek erop dat het een makkelijke pot zou worden. En dat is/was ook zo. Bij rust was het al 6-0 in het voordeel van RCH.

Na rust weer eenrichtingsverkeer naar het doel van Hoofddorp.  Eindstand  15-0!!! ONGESLAGEN KAMPIOEN!!!!

Hartstikke goed gedaan jongens. Na de wedstrijd even op de foto met de welverdiende beker en Sjoerd had wat lekkers meegenomen (dank Sjors). Komende 2 weken geen wedstrijden maar na de vakantie gaan we er weer tegenaan.

Fijne vakantie allen en nogmaals gefeliciteerd.’

Marcel (ook de foto’s)

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten