O12-1-DSS O12-3 (16-09-2023)

Alweer wedstrijd nummer 2, deze keer thuis tegen medekoploper DSS. 45 minuten van tevoren al de warming up , aangezien trainer Naufal zelf een wedstrijd had en helaas op tijd weg moest. Om 10.00 de wedstrijd. Wat moeten we van het 1e kwartier zeggen??? Wat een slappe hap. Duels werden niet aangegaan en er werd slap verdedigd en gespeeld.

Na de time out de jongens even goed verteld dat het allemaal veel  beter moet. Ze hadden dit goed opgepakt en binnen no time stond het 3-0. Het werd zelfs 4-0, maar deze werd onterecht afgekeurd. 3-0 was ook de ruststand.

Niets aan  de hand zou je zeggen. Het 1e kwartier van de 2e helft waren er weer volop kansen voor RCH echter deze werden niet benut. En wat gebeurt er dan? Na een paar mooie reddingen wist DSS dan toch te scoren. 3-1….RCH had ook nog volop kansen op de 4-1, maar het mocht gewoon niet.

Vijf minuten voor tijd wist DSS zelfs tot 3-2 terug te komen. Het waren nog een paar spannende momenten,  maar gelukkig bleef het 3-2.  Zes punten, maximale score. Prima gedaan, maar het kan en moet allemaal nog beter.

Komende week weer lekker trainen. Man van de wedstrijd was deze keer toch wel Ryan: keihard gewerkt, goed de duels aan gegaan en mooie acties.

Volgende week DSOV en dan vanaf minuut 1 erin….