Rabo ClubSupport – Stem op RCH – voor 27 september

Rabo Clubsupport
Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. Benieuwd wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen?

HELP JE ONS OOK?!

Stem op onze club, je kunt stemmen tot 27 september.

Klik hier https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=253595
Via Inloggen op je Rabobank-account kan het ook!

Waarom stemmen op RCH??? Hierom:
R.C.H. IS OPGERICHT IN 1911 EN IS EEN ECHTE SFEERVOLLE VOETBALCLUB WAAR JONG EN OUD AL MEER DAN HONDERD JAAR SPORTEN, SPELEN EN SAMENKOMEN. Wij geloven dat sport belangrijk is voor mens en maatschappij. Voetbal leert onze kinderen bewegen, gezond leven, met anderen samenwerken, op een gezonde manier competitief zijn, het beste uit zichzelf halen en iets voor elkaar overhebben. Daar hebben zij een leven lang plezier van – en bij RCH voetballen we ons leven lang. Voetballers van vroeger trainen

Ons doel

RCH is begaan met het lot van kinderen uit Oekraïne. Voor de kinderen die in Heemstede worden opgevangen wil RCH graag sportbeoefening aanbieden. Het geld wordt besteed aan sportkleding en begeleiding voor de kinderen.

Vorig jaar

RCH wil inzetten op de ontwikkeling van meisjes- en vrouwen voetbal. We zijn al een eind op weg en hebben meerdere gemengde teams. Ook speelt dit jaar voor het eerst een vrouwen senioren elftal bij de club. Wij zoeken mogelijkheden om het kader hieromheen verder uit te breiden.

Delen met anderen?

Algemeen clubnieuws, Jeugd nieuws, Senioren nieuws
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten