Van de 6 wedstrijden in de tweede periode wist RCH er 5 overtuigend te winnen. Hiermee is een gedeelde koppositie in de tweede periode van de zaterdag 5e klasse bereikt. Na een moeizame start in de competitie hebben de trainers Feike Prins en Hernan Noorman de zaken inmiddels aardig op de rit.

Met een volledig nieuw en jong elftal was het aanvankelijk erg wennen voor de onervaren spelersgroep. Het niveau in de 5e klasse is mede als gevolg van het veelvuldig overstappen van zondag verenigingen aanzienlijk verbeterd en dat leidde tot een aanpassingsperiode van enige maanden. Maar nu is de weg omhoog ingeslagen en ziet de toekomst er opeens een stuk zonniger uit. Met nog 6 wedstrijden te gaan is er nog van alles om voor te spelen en zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Ook tegen Velsen kwam de Racing nauwelijks in de problemen. Een goal van Bas van der Hulst was voldoende voor de winst die verder geen moment in gevaar kwam.

RCH is al intensief bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. De komst van enige nieuwe spelers is in een afrondend stadium en de technische staf zal worden uitgebreid met een assistent trainer. Kandidaten daarvoor kunnen zich bij de club melden.

Zaterdag 13 april wordt de competitie vervolgd met een thuiswedstrijd tegen DSK.
Bekijk hier RCH Za 1 uitslagen en standen en programma (Inclusief de 2e periode stand)

VIDEO’S VELSEN 1 vs RCH 1 (0-1)

Delen met anderen?

Senioren nieuws, Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten