RCH 45+1 vs Bloemendaal gezellig, leuk & onnodig spannend (15-04-2023)

Onze RCH 45+1 zaterdag vets hadden er zin in afgelopen zaterdag tegen het leuke team van BVC uit Bloemendaal.

Al snel bleek dat RCH z’n zaakjes aardig voor elkaar had en het balbezit het meest koesterde. Helaas bleven de eerste twee 100% (1-op-1) kansen onbenut, maar de derde was wel aan spits Paul besteed. Een perfecte steekpass van Murat zette onze super spits wederom vrij voor de keeper en deze keer ronde hij zonder twijfel af. Verdiende 1-0 wat tevens de ruststand werd.

In de 2e helft enkele wissels aan RCH kant, o.a. Stef maakte zijn langverwachte rentree op het middenveld en dat bleek een goede zet. Ook BVC had e.a. omgezet. Hun routinier Frans werd als voorstopper geposeerd om onze spits Paul af te stoppen. Dat deed hij zo overtuigend dat Paul zich nu als een pakezel tussen de linies bewegen moest. Wat wissels met Robbie en Henk gaf gelukkig weer wat lucht in de spits.

Het bleef spannend want ook BVC kreeg nog wel wat kansjes maar kwam niet echt tot afronding. RCH kreeg ook geen echt grote kansen, hoewel Henk’s vrije trap vanaf de 16 meter lijn, met precieze op de kruising uit een spatte! (zie video boven)

De goed fluitende scheids Ferry floot voor het einde en een uiterst sportieve pot voetbal eindigde in een nipte overwinning voor RCH.

Na wat omhelzingen en fotootjes liepen beide teams lachend en als kameraden naar de kleedkamers voor een wel verdiende douche.

En…… het bleef nog lang gezellig in de mooiste kantine van Nederland en ver daar buiten waar de twee tevreden coaches Ronald & Peter al met een big 😁😁 zaten te wachten!

 

Delen met anderen?

Senioren nieuws, Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten