RCH O11-1-Alliance O11-4 (06-05-2023)

Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen Alliance op het programma, de nummer 3 uit de poule. Hoe zouden de jongens het oppakken na een aantal weken niet gespeeld te hebben.

Om 09.30 de aftrap in een heerlijk zonnetje. Al snel bleek dat de jongens niet helemaal wakker waren. De eerste paar minuten werden ze volledig weggespeeld. Alliance had een aantal snelle jongens in het team en een jonge dame die het spel goed verdeelde. Het duurde dan ook niet lang voordat de bal in het netje lag bij RCH: 0-1 .

Vervolgens kreeg Alliance nog meer kansen en werd het al weer snel 0-2. Gelukkig voor RCH een time out waarin ze even toegesproken werden. En dit heeft geholpen, want d’r aansluitingstreffer werd snel gemaakt: 1-2. Het begon beter te lopen en meer kansen werden gecreëerd, maar helaas nog niet benut. Echter vlak voor rust lag de bal er wel in en was het 2-2.

Na rust een hele leuke wedstrijd gezien met kansen over en weer. RCH speelde eindelijk wat feller en liep vervolgens uit naar 4-2. De 4-3 werd wel heel makkelijk weggegeven, maar gelukkig kwamen er nog 3 doelpunten bij aan de kant van RCH en nog maar 1 aan de kant van Alliance.

Eindstand 7-4 in het voordeel van RCH. Kan het allemaal beter, tuurlijk. Er moet feller gespeeld worden en niet de bal afwachten maar gaan halen. Maar zeker mooie dingen, lees combinaties gezien. Zoals Bart zegt: ‘van dit elftal is moeilijk te winnen, zolang ze maar scherp en geconcentreerd blijven’.

Nog 2 wedstrijden te gaan en wie weet gaan er nog mooie dingen gebeuren💪💪. Voor degenen die nog niet hebben gereageerd wat ze volgend jaar gaan doen, laat het Bart even weten. Zou toch mooi zijn als we het hele clubje bij elkaar kunnen houden.